Nataša i Kristina Bekvalac zajedno u spotu

Pop pevačica Nataša Bekvalac trenutno snima spot za numeru Dve u meni, koja je privukla veliku medijsku pažnju nakon performansa koji je lepa Nata izvela u finalu VIP Velikog Brata.
5
1 / 2 Foto: Marko Poplašen

Video za pesmu Dve u meni, kojom je započeta promocija novog Natašinog albuma koji će se u prodaji naći u maju, snima se u kući Velikog brata na Košutnjaku pod rediteljskom palicom Slavoljuba Živanovića, poznatijeg kao Zli. Za koreografiju će se pobrinuti Milica Cerović, dok je stajling u spotu poveren Ivani Rabrenović i njenoj ekipi iz poznatog modnog studija Prostor.

S obzirom na to da je najveću polemiku u domaćim medijima izazvala scena sa nastupa u finali VIP VB u kojoj je Nataša na konju, umetnička ekipa se pobrinula da se i u spotu snime slične scene, ali ovoga puta na malo stilizovanijem simulatoru.

U spotu će se pojaviti i rođena sestra popularne pevačice, Kristina Bekvalac, koja će zbog velike fizičke sličnosti sa svojom sestrom u spotu i igrati Natašu Bekvalac, kako bi radnja numere Dve u meni bila što bolje dočarana.

 

Danilo Mašojević

makonda-tracker