Čarobnjak na gitari ima nešto za vas

Samo za najveće fanove: Posle višemesečnog snimanja, Zele Lipovača pripremio iznenađenje!

0
Zele Lipovača objavio je dugo očekivani drugi po redu solo album "Internal waves of love". Samo za najveće fanove, Zele je pripremio iznenađenje...
foto: Youtube screenshot
foto: Youtube screenshot

U pitanju je predstavljanje i potpisivanje albuma, u petak 23. decembra 2016. godine u 12 sati u muzičkoj prodavnici Jugoton (Nušićeva 27). "Internal Waves of Love" je naslov novog albuma Zeleta Lipovače, osnivača i masterminda grupe Divlje Jagode.

Nadam se da je 'Internal Waves Of Love' album koji će publika prepoznati i koji će godinama slušati, a da se ne umore", istakao je Lipovača.

Nakon dve godine rada na relaciji London - Geteborg - Zagreb, okupivši svetsku ekipu, album je konačno tu! Posle višemesečnog snimanja u poznatom i nagrađivanom studiju "Šišmiš" album se seli iz Zagreba u Švedsku, gde legendarni gitarista grupe King Diamond i muzički producent Endi Larok u svom svetski poznatom studiju "Sonic Train" radi miks i mastering albuma.

 

Na albumu se nalazi osam instrumentala i tri pesme, a kao poseban gost na jednoj od njih se pojavljuje i britanski pevač Toni Martin koji je u svom desetogodišnjem radu s grupom Black Sabbath ostavio neizbrisiv trag.

 

foto: Promo

Danas, posle više od 35 godina karijere s Divljim Jagodama i preko 3 000 000 prodatih nosača zvuka, iza sebe ima veliki opus; više od 1500 odsviranih koncerata i 27 snimljenih albuma, veliku listu muzičara i izvođača za koje je takođe stvarao.

makonda-tracker