teško razdoblje

Imao je samo 12 godina kada je ostao bez majke i potisnuo osećanja: Princ Hari prvi put o smrti ledi Dajane

0
Mlađi sin ledi Dijane i princa Čarlsa imao je svega 12 godina kada je princeza od Velsa stradala u saobraćajnoj nesreći.
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Dve decenije kasnije, tridesetdvogodišnji princ priznaje da u trenutku kada je izgubio majku "nije želeo da razmišlja o tome".

 

Roker u memoarima otkrio 8 šokantnih tajni slavnih: Lično sam video kako ledi Dajana vara princa Čarlsa

 

On je u dokumentarnom filmu kojim je obeležena desetogodišnjica osnivanja dobrotvorne organizacije "Sentebale" govorio o svojim uspomenama i ovom teškom razdoblju svog života.

 

foto: Profimedia

Nikada se nisam zaista suočio s time što se desilo", priznao je princ Hari. "bilo je mnogo 'zakopanih' emocija. Veći deo svog života nisam uopšte želeo da razmišljam o tome."

Hari je dodao da ga je oduvek inspirisala odlučnost njegove pokojne majke da učini nešto važno za svet uz pomoć dobrotvornih organizacija.

 

 

foto: Profimedia

Zahvaljujući tome, on je danas pun energije i srećan jer je na poziciji koja mu pomaže da - pomogne.

 

Prve fotografije zaljubljenog para: Princ Hari prošetao s novom devojkom bez obezbeđenja i pompe (FOTO)

 

Prijatelji princa Harija ističu da je upravo zbog te zatvorenosti koja se javila nakon Dajanine smrti on uvek imao komplikovane odnose sa suprotnim polom. Uvek je držao distancu, za razliku od svog starijeg brata Vilijama.

 

foto: Profimedia

Ne samo što se Vilijam lakše nosio s majčinom smrću nego je on sličniji ocu", rekao je jedan izvor. "Hari je tvrdoglav, komplikovan i buntovan - baš kao pokojna Dajana."

makonda-tracker