Milan Topalović Topalko: Navijam za Milenu

0
Pevač Milan Topalović održaće na Uskrs solistički koncert u Priboju jer želi da se na ovaj način oduži publici iz rodnog kraja, a u pauzama pripreme novog albuma Topalko gleda Farmu i navija za svoju koleginicu Milenu Ćeranić.
Foto: Luka Šarac
Foto: Luka Šarac

Pobednik prvog serijala šou programa Farma i trećeg Aksal Grand festivala, Milan Topalović Topalko, radno će provesti predstojeće Uskršnje praznike, tako da će četvrtog aprila održati veliki solistički koncert u sportskoj dvorani u Priboju.

- Rešio sam da veliki solistički koncert napravim u Priboju, a ne u Novoj Varoši jer me za ovaj grad vezuju najlepše uspomene za početak moje profesionalne karijere. Voleo bih da publika koja voli da me sluša dođe na koncert jer nameravam da se na najveseliji način odužim ljudima iz mog rodnog kraja - otkriva Milan koji uveliko radi na svom prvom albumu.

- Trenutno najviše vremena provodim u studiju snimajući nove pesme, ne uspevam da redovno pratim Farmu, ali moj favorit za pobedu je Milena Ćeranić, sa kojom se i inače privatno družim - govori Topalko, koji je kao pobednik prve Farme osvojio nagradu u vrednosti od sto hiljada evra.

Danilo Mašojević

makonda-tracker