mnogi joj zavide

Ne želi javno da priča o tome jer smatra da je razlog suviše intiman: Fotografija Viki Miljković osvanula u čuvenom nemačkom magazinu (FOTO)

0
Fotografija pevačice Viki Miljković izašla je u popularnom nemačkom magazinu "Štern" i to na jednoj od glavnih fotografija.
foto: Petar Đorđević
foto: Petar Đorđević

Iako svoj odlazak na molitvu u Jerusalim nije želela da eksponira u javnosti, fotografija na kojoj se moli objavljena je u jednom od najpopularnijih nemačkih magazina. Naime, popularna pevačica završila je u Šternovoj turističkoj reportaži, kojoj su urednici poklonili čak deset strana.

 

Mama je podržala njen izbor, a šta će reći kuma: Viki Miljković otvoreno o Anastasijinom životu i karijeri (FOTO)

 

Od svih fotografija kojima obiluje ova priča, noseća i glavna fotografija je upravo fotografija naše pevačice kako se moli.

 

Ona je put Izraela krenula sa suprugom Draganom Taškovićem Tašketom i rođenim bratom. Ona se molila na Isusovom grobu, ali je posetila i Zid plača.

 

foto: Damir Dervišagić

Prošetala se i ulicama kojima je Isus poslednji put koračao pre nego što je razapet na Golgoti. Nedaleko od Hristovog groba nalazi se i zadužbina kralja Milutina, srpski manastir Svetih arhangela, koji je Viki takođe obišla.

 

foto: Printscreen

 

To je sveto i o tome ne bi trebalo pričati za javnost. Jednostavno, čovek bi to trebalo da sačuva za sebe. Ja sam vernik i na mnogo sam svetih mesta bila, ali to smatram intimnim doživljajem i nikada nisam govorila o tome, pa neću ni sada ", izjavila je nedavno Viki.

Viki Miljković se raduje proširenju porodice: Želim da rodim i sina i ćerku (FOTO)

 

Iako bi joj na ovome što "Štern" piše o njoj pozavidele mnoge koleginice, ona o tome ne želi da priča, naročito zato što je reč o poseti svetom mestu.

makonda-tracker