iskreno o karijeri i porodici

Sale Tropiko: Nisam u kontaktu sa Anom Ivanović

0
Frontmen Tropiko benda kaže da se s teniserkom nije video od koncerta u Sava centru, ali da mu je veoma drago što je srećna i zaljubljena pored Bastijana Švajnštajgera.
foto: Aleksandar Jovanović Cile
foto: Aleksandar Jovanović Cile

Jedan od najpopularnijih domaćih bendova ponovo će učestvovati u prazničnim koncertima u Beogradu za novogodišnje praznike. Leskovačka grupa će, s Kikijem i Pilotima, pevati na Savskoj promenadi 29. decembra.

 

Drugu godinu zaredom smo na trgu i naravno da nam to imponuje jer je to još jedna potvrda radimo kako treba i da je to ono što se ljudima dopada. Ove godine smo održali najveći koncert u karijeri, pred prepunom Arenom, tako ćemo i završiti 2016 - s mnogo pozitivne energije", kaže za Kurir frontmen benda Aleksandar Cvetković.

 

Pored pevanja, Sale se uspešno bavi i fotografijom, a otkriva i koliko ga inspiriše supruga Jovana. 


Jovana Pajić i Sale Tropiko proslavili godišnjicu braka: Zahvalni smo životu na svemu što nam je pružio!


Da, to je moja velika ljubav. Nisam ograničen na to da nešto moram da uslikam. Volim da budem u pokretu i da hvatam zanimljive trenutke. Jovana me inspiriše svakodnevno u svakom trenutku i na razne načine (smeh). Daje mi veliku podršku u poslu. Ona je i moja životna inspiracija."

foto: Zorana Jevtić

Nakon što se sa teniserkom Anom Ivanović upoznao na koncertu u Sava centru, otkriva i da li je ostao u kontaktu sa njom.


Svojim glasom je dirnuo sve, ali je njega posebno pogodio: Sale Tropiko nije mogao da sakrije suze kada je ovaj mališan zapevao (FOTO)

 

Nisam. Mi smo se upoznali na našem nastupu u Sava centru i više se nikad nismo sreli. Želim joj svu sreću. Ana pored Švajnštajgera izgleda veoma zaljubljeno. Volim kad su ljudi srećni zbog ljubavi", kaže Sale. o ka

makonda-tracker