Podignite veo tajne

Omiljene crtane princeze se ne odvajaju od nje, ali u stvarnosti to baš i nije tako... : Kejt Midlton ju je nosila samo 4 puta, i niko DO SADA nije znao zašto (FOTO)

0
Možda to do sada niste ni primetili, ali princeza Kejt Midlton je sa ovim detaljem viđena samo četiri puta za, do sada, svih pet godina braka...
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Naime, Kejt Midlton je tijaru na glavi nosila samo četiri puta! Prvi put je nosila "Kartije" tijaru i to na dan svog venčanja, druga je bila od dijamanata i bisera, a pozajmila joj je kraljica za jedan zvaničan događaj 2013. godine, zatim je istu tu nosila kada je Veliku Britaniju posetio kineski predsednik sa suprugom.

 

 

foto: Profimedia

Poslednji put Kejt je sa tijarom na glavi viđena na prijemu u Bakingemskoj palati i tom prilikom je nosila onu koju je Ledi Dajana dobila od kraljice kao poklon za venčanje.

 

foto: Reuters

Zvanično pravilo kada se tijare nose - ne postoji. Mnogo je onih koji su spekulisali da je Kejt naklonjenija komadima koje nosi običan svet i da je rešena da monarhiju učini modernijom i pristupačnijom.

 

Ovim potezom je srušila sve tabue o svekrvama, ali i rasplakala mnoge: Kejt Midlton je princezi Dajani odala počast na dirljiv način! (FOTO)

 

S druge strane, dobro upućeni izvori tvrde da Kejt po svaku cenu želi da se razlikuje od Ledi Di.

 

foto: Profimedia

Najvoljenija britanska princeza je bila veliki zaljubljenik u tijare, a Kejt ne želi da je porede sa njom.

makonda-tracker