Nova akcija fonda Ana i Vlade Divac

0
Fond Ana i Vlade Divac (HOD) poklanja deci iz Zvečanske ulice stotinu ulaznica za koncert 50 Centa, koji će se održati 1. aprila u hali Pionir
Foto: Luka Šarac
Foto: Luka Šarac

Zahvaljujući organizatorima koncerta, Areni Beograd i Avalon produkciji, fond Ana i Vlade Divac obezbedio je deci iz Zvečanske ulice uzrasta od 13 do 19 godina 100 ulaznica za koncert jedne od najpoznatijih svetskih zvezda. Zvezda rep muzike 50 Cent nastupiće po drugi put u glavnom gradu Srbije, nakon uspešnog koncerta koji je održao u Areni 2006. godine, kada je najveća beogradska hala zvanično otvorena. 50 Cent će se ovaj put predstaviti našoj publici u Hali Pionir u sklopu turneje kojom predstavlja svoj najnoviji album.

Inače, bračni par Divac učestvovao je tokom osamnaest godina humanitarnog rada u velikom broju humanitarnih aktivnosti. Pored primarne misije Fonda da obezbedi finansijske, materijalne i druge resurse za zadovoljenje osnovnih potreba izbeglih, interno raseljenih i nezbrinutih lica, aktivnosti HOD-a usmerene su i na obezbeđenje brige, obrazovanja i zdrave sredine za decu koja zbog izolacije, siromaštva i raseljenosti nemaju kvalitetne uslove za život i razvoj. Kroz svoje akcije Snežana i Vlade Divac su do sada prikupili preko 15 miliona dolara koji su usmereni ka humanitarnoj pomoći i obrazovnim programima za decu u Srbiji, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, SAD-a, Indoneziji, Etiopiji i Kini.

makonda-tracker