iskreno

Selma Bajrami nakon selfija koji je izazvao oprečna mišljenja: Ne stidim se svoje lepote!

0
Popularna pevačica Selma Bajrami pre nekoliko dana našla se na udaru kritičara zbog selfija koji je objavila na svom Instagram profilu.
foto: Foto: Dragan Kadić
foto: Foto: Dragan Kadić

Kritičari su bili šokirani što vide pevačicu u kućnom izdanju u pidžami i bez trunke šminke, zbog čega pojedini mediji nisu štedeli pevačicu sa svojim naslovima.

 

Selma Bajrami: Sina učim da prave vrednosti nisu u materijalnim stvarima
 

- Razumljivo je da je javna ličnost pred kamerama doterana nasmejana i uvek spremna za pesmu i priču, ali i mi smo ljudi. Kada siđem sa scene ja sam obična žena - Selma, majka prelepog dečaka, ćerka, sestra, drugarica i ne stidim se svoje lepote. Da li je greh objaviti sliku bez trunke šminke? Naravno da nije, javne ličnosti su uzori mnogim ljudima, možda su takve slike poruke mladim ženama da su najlepše i kada su u pidžami bez šminke i kada su u najlepšim haljinama, treba da vole sebe i da uživaju u svakoj sekundi. Žena je najlepša kad je srećna i voljena tada joj šminka nije potrebna, njena šminka su njene oči, osmeh i ono što zrači iz nje. Zato poruka svima koji osuđuju mene ili slične meni - lice čoveka govori više od hiljadu reči, sledeći put obratite pažnju na to! - rekla je Selma Bajrami.

 

Zašto su i kako spojene Selma Bajrami i Anđelina Džoli? Poštujem njen rad, ali nas dve nemamo ništa zajedničko... (FOTO)

 

makonda-tracker