MODERNA ZENA

Jelena Rozga: Srce nam govori ko smo, razum nam pomaže da ostanemo to što jesmo

0
Nakon pet godina, Jelena Rozga bacila je pravu bombu svojim slušaocima u vidu trećeg solističkog albuma pod interesantnim nazivom "Moderna zena"
foto: Promo
foto: Promo

Kombinacija elegantnog prizvuka nekadašnjih melodija grupe Magazin i današnjih "modernih" nota, ovaj album čini, po prvim prognozama, Jelenino najbolje delo do sada.

 

Album je prošle nedelje najavljen prekrasnom baladom "Pismo glava" koja je ekranizovana I koja je do sad zabeležila vec impozantan broj pregleda na Youtube kanalu, koji ocigledno ne prestaju rasti iz dana u dan.

 

foto: Promo


Danas je tačno u podne na svom kanalu predstavila spot za A1 pesmu po kojoj album i nosi naziv "Moderna zena". Osim sto se šuška da je pesma već prozvana "ženskom himnom" , fascinantan je i stajling Rozge u spotu, koji nosi poruku kako moderne, tako i moćne žene.

- Moderna žena ovim svijetom korača srcem i razumom, potrebno nam je i jedno i drugo u životu. Srce da znamo tko smo... razum da ostanemo to sto jesmo" – kratko je Jelena opisala Modernu ženu u čijim stihovima se pronašla svaka žena, bar jednom za života, sto i jeste razlog spontanog nadimka "ženska himna", koju je pesma dobila.

 

foto: Promo


Ostale numere nam ostaje da preslusamo, a većina njih kako se predpostavlja, naći će se na "repeat"-u vasih muzičkih uređaja.

Album potpisuje proverena ekipa muzičkih znalaca, bračni par Tonči i Vjekoslava Huljić, Pera Kozomora, Dušan Bačić i po prvi put Saša Lazić.

makonda-tracker