nikada se nije oporavio

Sin mu preminuo par meseci nakon rođenja: Jeziva priča poznatog sportiste zapanjila javnost

0
Tragična priča koju je preživo sportista na njega je ostavila kobne posledice
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Lamar Odom prijavio se ponovno na rehabilitaciju, iako je nedavno skoro umro usled nekoliko dana konstantnog drogiranja i alkoholisanja. Iako su se odmah u svetskim medijima pojavile pretpostavke da bivši NBA košarkaš nije mogao bez opijata, čini se da je istina mnogo tužnija, prenosi Stil.kurir.rs.

 

Trogodišnji sin popularnog pevača nastavlja borbu protiv kancera: Nadamo se da ćemo pobediti u ovoj bitki...

 

Odom je, naime, doživeo najtežu životnu tragediju, koja ga je dovela do ivice života, a ovi dani posebno su mu tužni. Naime, 15. decembra njegov sin Džejden slavio bi rođendan, ali dečak je, nažalost, preminuo svega nekoliko meseci nakon rođenja. Od tada Lamar nije isti, a raspao se i brak s majkom njegove dece.

 

foto: Profimedia

Pevačica na sve načine pokušava da pridobije njegovu ljubav i pažnju, a on joj ovako vraća: Bezosećajna izjava sina svakoj majci bi slomila srce (FOTO

 

Zato se ovih dana prijavio u kliniku kako bi bio pod nadzorom i da ne bi posegnuo za lekovima ili alkoholom. Sem toga, teško mu pada i razvod od Kloi Kardašijan, koji bi uskoro i pravno trebalo da bude završen. Njegovi poznanici kažu da je Lamar za drogom posegnuo nakon što mu je sin umro, jer je do tada živeo urednim, sportskim životom.

makonda-tracker