Milica Majstorović: Istina o pokušaju samoubistva

2
Uprkos pričama da je ruku na sebe digla zbog ljubavnih jada, pevačica Milica Majstorović pokušala je sebi da oduzme život zbog neostvarenih poslovnih ambicija, a veru u život vratio joj je njen dečko Nenad Jevremović
foto: Ivan Dobričić
foto: Ivan Dobričić

Vest o pokušaju samoubistva pevačice Milice Majstorović koja je pre manje od mesec dana šokirala Srbiju, iz dana u dan dobija svoj senzacionalni nastavak, a istinu u sebi čuva samo ova lepa dvadesetogodišnja Kragujevčanka. Međutim, priča koja poslednjih dana izaziva najviše pažnje kod njenih bliskih prijatelja i kolega, glasi da je Majstorovićeva digla ruku na sebe trovanjem antidepresivima zbog raspršenih poslovnih ambicija. Ona, naime, nema nastupe još od avgusta prošle godine, a nekoliko dana pred pokušaj samoubistva saopšteno joj je i to da njena matična kuća Emotion neće objaviti njen album prvenac. Ni hrvatski kantautor Tonči Huljić nije ispunio svoje obećanje dato u emisiji Operacija trijumf, pa je mlada Kragujevčanka tek nedavno shvatila da sredstva za album mora sama da prikupi. U međuvremenu se iz Beograda vratila u rodni grad na Lepenici i svoj život ponovo ispunila sitnicama koje su joj i ranije mnogo značile. Ipak, turobni februarski dani navukli su depresiju u njenu svakodnevicu, pa je iznenada na svom Facebook profilu počela javno da upozorava kroz kakvo psihičko stanje prolazi.

- Odoh, a gde, ne znam ni ja. Samo ću hodati, a put će se sam stvoriti. Laku noć svirači, laku noć svima, do nekog drugog viđenja – samo su neke od potresnih rečenica koje je ostavljala na popularnoj društvenoj mreži, vapeći za pomoć svojih bližnjih. Ali, trenutak njihove nepažnje bio je dovoljan da Milica popije šaku tableta i završi na ispiranju želuca u kragujevačkom Kliničkom centru. Prvi joj je u pomoć pritekao dečko Nenad Jevremović, dvadesetjednogodišnji student ekonomije, koji je njena najveća životna ljubav. Njih dvoje stupili su u vezu u trećoj godini srednje škole i bili su zajedno petnaest meseci, a potom su obnovili vezu neposredno pred Miličin pokušaj samoubistva, tako da nagađanja o njenoj želji da oduzme sebi život zbog ljubavi, nemaju svoju utemeljenost u realnim činjenicama.

- Sada sam dobro. Nenad i ja smo zajedno sve ovo vreme dok su novine svašta pisale. Kao u svakoj vezi, postoje svađe i među nama, ali nismo raskidali zbog novinskih naslova koji su pisali da sam sebi pokušala da naudim zbog Andrije Miloševića, Ivana Lenđera ili nekog trećeg. Osim što je uzoran student ekonomije, Nenad mi trenutno pomaže u donošenju odluka, sto odsto je uz mene i uvek mu uspeva da me oraspoloži – rekla nam je u kratkom telefonskom razgovoru Milica, pre nego što je ponovila svoj stav da o pravim motivima pokušaja samoubistva za sada ne želi da govori. Ipak, svojom izjavom potvrdila je naša saznanja da je u njenom ljubavnom životu sve u najboljem redu, te da joj je i u trenucima najvećeg nervnog rastrojstva najveća podrška upravo godinu dana stariji dečko Nenad, s kojim je mladalačku ljubav prekinula pred ulazak u šou Operacija trijumf. Budući da je iznenadna popularnost nije nimalo promenila, Milica je kontakt sa Nenadom nastavila i po izlasku iz šou-programa. Održavali su vezu na daljinu jer je ona živela u Beogradu, a on u Kragujevcu, iako su u tom periodu nekoliko puta raskidali. Kada se Milica ponovo vratila u rodni grad, njihova romansa postala je stabilna. Pevačica i njen dragi dosta vremena provode zajedno, najčešće u dugim šetnjama pokraj malog jezera na samom ulazu u grad, gde ih je slučajno, dok razmenjuju nežnosti, zatekao i fotograf magazina Story.

Nikola Rumenić

makonda-tracker