Sahranjena Ksenija Pajčin

Tragično nastradala pevačica sahranjena je danas na Novom groblju u Beogradu, a pored porodice i prijatelja, na večni počinak Kseniju Pajčin ispratilo je još nekoliko hiljada ljudi
15
1 / 29

Veliki broj Beograđana, Ksenijinih rođaka, prijatelja, kolega sa estrade i poštovalaca, okupio se na Novom groblju da oda počast tragično nastradaloj pevačici, koju je Filip Kapisoda ubio u njenom stanu u Nikšićkoj ulici u utorak 16. marta.

Opelo je počelo je u 14 časova u kapeli, u koju je novinarskim ekipama bio zabranjen ulaz. Tokom opela, Ksenijinoj baki Mari je pozlilo, pa joj je ukazana lekarska pomoć.

Pogrebna povorka ispratila je Kseniju do večnog počivališta, a pevačicinu fotografiju nosio je njen prijatelji Goran Stojičević Karamela.

Ksenija je prema želji njenih roditelja sahranjena u belom kovčegu, u svakodnevnoj odeći, farmerkama i tunici koje je najradije nosila.

Govor na grobu držala je Vesna Urošević, jedna od čelnih ljudi City recordsa, koja je između ostalog govorila i stihove Ksenijine pesme Farsa, čije su poslednje reči Za tren ja sam nestala.

Dok je kovčeg s telom pokojne pevačice spuštan u grobnicu, okupljeni su primetili da je sa jednog od susednih grobova poletela bela golubica.

Veliki broj Ksenijih kolega i poslovnih saradnika došao je da oda počast tragično nastradaloj pevačici, između ostalih na Novom groblju bili su: Marina Tucaković, Ana Nikolić, Romana Panić, Katarina Duvnjak, Neda Ukraden, Katarina Rašić, Danijel Alibabić, Lejla Hot, Darko Kostić, Sandra Obradović, Ivana Škorić, Biljana Obradović, Andrej Maričić, Marko Miljković, Sava Radović, Husa iz grupe Beat Street...

makonda-tracker