In Memoriam

Odlazak heroine Beograda: Preminula Dragana Ćosić

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 3

Ana

15-12-2016 16:10h
Period pre povratka bolesti pamtim po tome što je bila ubedljivo najlepša, najfinija, tako divno obrazovana i produhovljena pojava. Ta količina lepote, stila, umerenosti, a opet otresitosti - ostavljala je snažan utisak. Čovek je prosto voleo da je gleda, sluša i uživa. Period posle povratka bolesti pamtim po tome što je pored gore navedenih osobina pokazala i fenomenalnu hrabrost i snagu, sjajan pristup životu i onome što on nosi. Svaka čast Dragani na svemu što je činilo njenu predivnu ličnost, svaka čast i njenoj porodici koja je stvorila takvo biće. Porodici želim da u narednom periodu savlada tugu i bude srećna što je i sebi, ali i svetu, podarila ovakav biser. To je podvig!

Cubura

16-12-2016 06:20h
Nismo svi isti..A "Dragana"je svakom danom sve manje,a Beograd i mi sve siromasniji/

vecna joj slava.

BuBa

17-12-2016 22:09h
Jedinstvena....lijepa...pametna...glamurozna....jednostavno neponovljiva i iznad svega jaka i hrabra! DAMA! Pamtim je od njenih samih početaka na TV-u i gledanje njenih emisija za mene je bio užitak. Vijest o njenoj smrti me duboko ražalostila jer sam znala za sve njene borbe sa tom prokletom bolešću i koliko je samo bila hrabra, vesela i uporna iako je život prema njoj bio malo je reći surov. Mogla bih pisati još mnogo o njoj a tako malo bih rekla jer Dragana je bila jedna i jedinstvena i njenoj porodici želim da nađu snage u ovom velikom bolu i da ujedno iznad svega budu ponosni na jedan predivan biser koji je krasio njihovu porodicu.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: