iskreno o svemu

Otkrila pravu istinu: Jelena Rozga progovorila o krizi u vezi i odnosu sa Stjepanom Hauserom

0
Još od kada su objavili svoju odluku da ne planiraju da stanu pred matičara, jer je njihova ljubav sve jača i bez papira, Jelenu Rozgu i Stjepana Hausera ne prestaju da prate različita nagađanja i tračevi.
foto: Instagram
foto: Instagram

Nakon glasina da su se pop zvezda i čelista uselili u zajednički stan u centru Zagreba počela su i sve su glasnija šuškanja o krizi u njihovoj vezi, a kako par neko vreme nije postavljao zajedničke fotografije na društvene mreže to je mnogima dalo povoda da pomisle da se ljubav ugasila.

 

Nakon odluke da se neće venčati: Raskinuli Jelena Rozga i Stjepan Hauser?
 

Međutim, Jelena je za hrvatsko izdanje magazina Story demantovala ove glasine, navodeći da uživa u ljubavi, te da nikada nije bila srećnija i ispunjenija. Kako kaže, nikada se nije više smejala, putovala i zračila ljubavlju, a kada su u pitanju glasine da je njihova veridba marketinški trik, pevačica kaže:

 

Iako su vereni, neće se venčavati: Jelena Rozga i Stjepan Hauser doneli zajedničku odluku koja je zatekla mnoge

 

- Razumem da ljudi često imaju mnogo pitanja o vezi javnih osoba, ali kakve bismo mi koristi imali od toga da je naša veza marketinški trik? Taj deo nisam nikad razumela. Iskreno, na početku mi je bilo krivo zbog toga. Želite da srećnu vest podelite sa celim svijetom, a neko pokušava da vam to pokvari. Ipak, danas, nakon godinu i po dana veze, toga se zaista retko prisetim - ispričala je Jelena za Story.

makonda-tracker