iskrena

U popularnoj seriji vas je nervirala, ali njena lepota je sve očarala: Turska glumica otkriva koliko je slična sa pohlepnom Azru (FOTO)

0
Prelepa, ali pohlepna Arzu, Cemre Melis Çınar, osvojila je srca gledalaca u Srbiji čim se pojavila u seriji „Elif“
foto: Promo
foto: Promo

 

Iako na ekranu izgleda okrutno i dosta starije prelepa glumica Arzu tek je napunila 26 godina i privatno je veoma emotivna osoba.

 

Na pitanje da li postoji sličnosti između nje i Arzu lepa turska glumica odgovorila je

 

foto: Promo


Za mene je nemoguće da se prepoznam u njoj. Odlučno sam protiv nasilja i nikad ne posmatram ljude s visine. Sledim svoj duhovni put i verujem u karmu. Mislim da bi ljudi trebalo da teže sreći - bez nastojanja da krive druge za ono što im se dešava. Ne treba da se kaju ni zbog čega što urade i nikada ne treba da izgube nadu. Arzu je sušta suprotnost svemu tome. Jedino što nas povezuje jeste činjenica da se ne predajemo. Ja sam postigla sve ono što su mi govorili da nikad neću moći. Ne plašim se poraza. Arzu je ista.

Svojom lepotom je opčinila Sulejmana, a ovo je njenih 8 tajni: Lepa Šeherezada kilograme skida dobro oprobanim receptom! (FOTO)

 

foto: Promo


I ako je ovo njena prva uloga u seriji, turska publika je poznaje kao pozorišnu glumicu i zaštitno lice mnogih brendova , njeno lepo lice krasilo je mnogo televizijskih reklama. Glumica ističe da joj popularnost prija ali da nije ni mogla da sanja da će njen lik Arzu da osvoji gledaoce širom sveta i da se raduje svakom gostovanju i druženju sa fanovima van Turske.

 

makonda-tracker