Vlado Georgiev: Još ne razmišljam o porodici

0
Pop zvezda Vlado Georgiev otkriva šta ga vezuje za Novi Sad i Sarajevo gde ovih dana nastupa u okviru svoje regionalne turneje i ističe kako mu nesputani duh mladosti još ne dozvoljava da se skrasi
foto: Azra
foto: Azra

Pop zvezda Vlado Georgiev nastavlja sa svojom uspešnom Gorki list regionalnom akustik turnejom, pa nakon Sarajeva ove nedelje odlazi za Novi Sad, gde će pevati 15. i 16. marta u Srpskom narodnom pozorištu. Ipak, za Srpsku Atinu vežu ga izuzetno lepe privatne uspomene, zbog kojih se rado vraća u ovaj vojvođanski grad.

- Uvek mi je drago da nastupam u Novom Sadu u kojem su ljudi topli i opušteni. Zato često i dolazim u taj grad, u kojem sam još 2004. kupio stan. Inače, dok pevam u ovom gradu, sa bine odmah primetim da su Novosađanke najlepše žene – kaže Vlado koji je još pun utisaka iz Sarajeva gde je sedmog marta, ali i na Dan žena, zabavljao Sarajke i Sarajlije.

- Za Sarajevo me najviše veže detinjstvo i svi moji zimski raspusti, koje sam uglavnom u njemu provodio. Moja majka je rođena Sarajka, što je bio razlog mojih čestih odlazaka u prestonicu Bosne i Hercegovine. To je zaista vrlo značajan i poseban grad u mom životu. Duh koji njime kruži potpuno je jedinstven, kao i neprevaziđeni humor njegovih stanovnika. Svaki put se po povratku iz Sarajeva osećam posebno. Prezadovoljan sam koncertima koje sam nedavno tamo održao, baš kao i vernom publikom koja me je dugo čekala. Ta dva koncerta mi mnogo znače i dali su mi jednu novu viziju u karijeri – ističe Georgiev koji i dalje sebe ne može da zamisli u okvirima mirnog porodičnog života.

- O porodici još ne razmišljam, trenutno mi se svira, druži, živi... Svaki čovek razmišlja o starenju i to je prirodno. Ipak, smatram da je duh najvažniji. Poznajem mnoge mlade ljude koji su duhom znatno stariji, kao i one u dobrim godinama koji žive kao da su u cvetu mladosti. To je stvar prirode i poimanja života – opisuje Vlado, u čiju čast je prošle nedelje na Sajmu automobila u Beogradu predstavljen novi model automobila Audi A3 Sportback Limited Edition Vlado Georgiev. Ovo je prvi put u zemlji, ali i regionu, da model automobila dobija potpis javne ličnosti, te stoga ovaj poduhvat predstavlja veliku čast za popularnog pevača koji će na proleće objaviti dugo očekivani album pod nazivom Daljina.

Nikola Rumenić

makonda-tracker