posle kratke pauze

Sve novopečene mame će pitati nju za savet: Pevačica se porodila pre samo dva meseca, a haljina joj stoji kao salivena (FOTO)

0
Pevačica Ana Štajdohar pre skoro dva meseca donela je na svet malenog Lava, a sada je prvi put posle uživanja sa decom u svom domu izašla u javnost posle porođaja...
foto: Petar Đorđević
foto: Petar Đorđević

Pevačica Ana Štajdohar posle drugog porođaja nije se mnogo eksponirala u javnosti, a vreme je najviše provodila uz svoja dva anđela, Lava i Niu, i naravnog svog supruga Nikolu.

 

Ana je juče objavila na svom Instagram profilu, prve fotografije posle porođaja, kada se pojavila na jednoj humanitarnoj akciji na televiziji Prva gde su ona, ali i mnogi druge istaknute ličnosti skupljale pare za najugroženiju decu.


Ana Štajdohar proslavila rođendan u najlepšem društvu: Niu toliko raduju svećice da nije ni primetila da mami torta nije uspela! (FOTO) 

 

Osim što je uživala u ovom humanom činu, mnog nksu mogli da ne primete kako Ana savršeno izgleda, i to samo nakon dva meseca posle porođaja.

 

Atraktivna plavuša na koju smo navikli  se brzo vratila u svoje top izdanje, te se Ana za ovu priliku odlučila za haljinu do kolena koja je istakla njenu brzo povraćenu linuju.

 

A photo posted by ANA ŠTAJDOHAR (@ana.stajdohar) on

 

 

 

makonda-tracker