Tanja Savić: Iskrenost je adut za uspeh

0
Nakon što je priznala da je razočarana osvojenim drugim mestom na Grand festivalu, folk pevačica Tanja Savić priznaje da joj je iznenadni dolazak iz Australije njenog momka Dušana vratio osmeh na lice
foto: Grand
foto: Grand

Uprkos tome što je na nedavno okončanom Axal Grand festivalu osvojila drugo mesto, a njenu numeru Incident samo nedelju dana kasnije na popularnom internet portalu YouTube pogledalo je čak sto hiljada ljudi, dvadesetpetogodišnja pevačica Tanja Savić nije zadovoljna postignutim uverena da je mogla mnogo više. Prepuna samopouzdanja, baš kao nekada kada je osvojila naciju svojim šarmantnim osmehom, iskrenim nastupom i skromnim ponašanjem, atraktivna crnka ipak nije dozvolila da je početno razočaranje u potpunosti obuzme i sigurna u sebe ponosno ide napred.

- Iako nisam ostvarila ono što sam htela, a to je pobeda, drago mi je što je publika oduševljena mojim nastupom, a pesma je već postala hit. Tokom dosadašnje karijere, imala sam mnogo prilika da se uverim kako nije najbitniji sud žirija, već stav publike, a meni je dovoljno što me ljudi vole. Nisam razočarana jer da sada ponovo izlazim na scenu, ne bih ništa promenila u svom nastupu – ističe mlada pevačica koja se nedavno našla u žiži interesovanja nakon gostovanja u emisiji Narod pita kada joj je direktor Grand produkcije Saša Popović javno zamerio zbog toga što je žvakala žvaku pred kamerama.

- Istina je da to ne bih ponovila, ponajviše zbog sebe, ali mislim da se mnogima desilo da u žaru objašnjavanja zaborave da su emisiji koja ide uživo. Ali, svakako mi je drago što sam se snašla i odbranila kada me je Saša prozvao, a iskreno, meni je to sve u prvi mah izgledalo kao šala. Ne verujem da ću zbog toga snositi ozbiljne posledice jer smatram da ni Saša to nije tako drastično shvatio. S našim odnosom je sve u redu, baš kao i pre – kaže Tanja i tvrdi da nije na njega mislila kada je izjavila kako je njenom drugom mestu najviše doprinelo to što je tata zatajio, kada su mnogi pomislili da aludira upravo na Popovića.

- Naravno da nisam mislila na njega, niti sam ga ikada tako oslovila. Kada se komentarisalo ko je zatajio, pao mi je napamet stih pesme Insomnia Jelene Karleuše pa sam se našalila i tako razbila zategnutu atmosferu – govori pevačica kojoj je nekoliko sati nakon gostovanja u emisiji Narod pita osmeh na lice vratio iznenadni dolazak njenog voljenog Dušana iz Australije.

- Za njega sam bila moralni pobednik i podržavao me je sve vreme. Rekao mi je da je odlučio da dođe jer sam mu veoma nedostajala i nije mogao više da izdrži bez mene. Pojavio se s osmehom i poklonima, a ništa mi nije vrednije od njegovog zagrljaja u kojem se osećam najsrećnije i najopuštenije na svetu. Iako će se zadržati tek nekoliko dana, dovoljno mi je što sam ga videla makar na čas jer sam ga izuzetno poželela. Njegova ljubav mi daje snagu i čini me najsigurnijom ženom na svetu - iskrena je Tanja. 

Moni Marković

makonda-tracker