ispunjena

Nije maštala nikada o venčanju, ali sada planira ovakvu ceremoniju: Mia Borisavljević otkrila sočne detalje svadbe...

0
Popularna pevačica Mia Borisavljević pričala je o poslu, karijera, planovima za sledeću godinu, ali i o ljubavi i potencijalnom venčanju...
foto: Dragan Kadić
foto: Dragan Kadić

Pevačica, a od skora i voditeljka emisije Pinkove zvezde, Mia Borisavljević, otkrla je po čemu će pamtiti ovu godinu.

 

Ova godina bila je turbulentna, što znači da je bilo i lepih i ružnih stvari, kojih ne želim da se prisećam. Ali bilo je više lepih. Evo na primer, sestra mi je ponovo u drugom stanju i postaću tetka, imala sam dosta nastupa, pesama. Eto dogodio mi se i ovaj izlet u voditeljske vode.

 

Čuvena venčanica Ane Nikolić je donela sreću i njenoj koleginici: Hoće li i Mia Borisavljević uskoro stati na ludi kamen? (FOTO, VIDEO) 

 

S obzirom na to da mnoge zanima njen ljubavni život, pitanje zbog čega se u javnosti nije pojavljivala sa jačom polovinom, Mia je zagonetno odgovorila.

Videli ste vi mene sa jačom polovinom, samo niste znali da se o tome radi. Viđali ste vi mene sa njim i pre 2015. godine - rekla je Mia.

Po[to je očigledno da je srećna u ljubavi, mnoge interesuje da li bi sledeće godine atraktivna pevačica mogla da stane na ludi kamen.

 

 

Ne znam... Nisam sigurna, stvarno - zbunjeno je odgovorila Mia , i dodala:

Najromantičniji poklon koji je ikada dobila: Mia Borisavljević se pohvalila neobičnim detaljem iz spavaće sobe (FOTO)

Volela bih da se prvo ceremonija dogodi na nekom pustom ostrvu, ali tu ne bi moglo da prisustvuje mnogo ljudi, koji su zaslužili da budu uz mene na taj dan. Zbog toga bih napravila i tradicionalnu svadbu, gde bih okupila sve koji su mi bitni - rekla je zgodna pevačica.

makonda-tracker