ima li kraja?

Priče o njihovom razvodu digle su prašinu te su se umešali i njihovi roditelji: Majka pevača Darka Lazića progovorila o navodnom rastanku (FOTO)

0
Glasine o krahu ljubavi poznatog bračnog para, Ane i Darka Lazića, i dalje nisu prestale...
foto: Dragana Udovičić
foto: Dragana Udovičić

Postojalo je nekoliko navodnih razloga zbog kojih su poznati pevači odlučili da stave tačku na brak u kojem su dobili ćerkicu Lorenu - govorilo se o čestim svađama i ljubomornim ispadima, Darkovom čestom odsustvu od kuće koje je uslovilo zahlađenje odnosa i nove probleme, a pojedini su govorili da je razlog čak i neverstvo.

 

Darko i Ana su dugo mudro ćutali, a onda su u jednoj emisiji demantovali glasine o razvodu - njih dvoje su se poljubili pret TV kamerama i objasnili auditorijumu da je u njihovom braku sve u najboljem redu.

 

foto: Printscreen


Demantovali sve tračeve o preljubi i razvodu, a način na koji su to uradili je maestralan: Ovako su Ana Sević i Darko Lazić nadmudrili sedmu silu! (FOTO) 

 

Ipak, njihovi roditelji ne žele da govore o bračnim problemima svoje dece. Roditelje Ane Sević nisu odgovarali na pozive ali se majka Darka Lazića javila i bila škrta na rečima.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani...

 

makonda-tracker