Veliki uspeh

Dejan Jelača dobitnik prestižne nagrade u Americi: Suze su mi krenule od sreće!

0
Naš poznati glumac i voditelj koji se već deset godina uspešno bavi glumom na američkom podneblju, dobitnik je prestižne nagrade za najboljeg glumca na filmskom festivalu u Virdžiniji.
foto: Promo
foto: Promo

Jelača je za Story otkrio da je presrećan zbog nagrade koju, kako kaže, nije očekivao, ali je prezadovoljan zbog velikog uspeha koji postigao.

 

foto: Promo

- Dobiti nagradu za najboljeg glumca u Americi, a pritom ste stranac, nije mala stvar. To je veliko priznanje i potvrda da ovo što radim vredi i nema granica. U pitanju je filmski festival u Virdžiniji i nagrada je za ulogu u filmu “Blossoms of Faith” gde prvi put igram Amerikanca. Iznenadio sam se, jer ovo zaista nisam očekivao. Moram da priznam da su mi suze krenule od sreće. Posle više od jedne decenije u Njujorku, proglašen sam za najboljeg glumca, a mnogima se to nikada i ne desi, koliko god veliki glumci bili - kaže Jelača za Story i otkriva kako se osećao u trenutku kada je saznao da je dobitnik ovog velikog priznanja:

 

Dejan Jelača ponosno otkriva: Ostvarena mi je još jedna želja!
 

foto: Promo

- Neverovatan osećaj. Teško je to opisati. Kada su mi javili na trenutak sam pomislio da je u pitanju šala mojih prijatelja. Ova nagrada mi otvara mnoga vrata, drugačiji tretman i položaj, a posle dodele nagrade usledili su pozivi za nove projekte, tako da za par dana počinjem da snimam jednu romantičnu dramu - ponosno kaže naš poznati glumac, koji će se posle novogodišnjih praznika vratiti u Srbiju, gde će raditi na devetoj sezoni autorske emisije 30 minuta.

 

Dejan Jelača: Hajdi Klum je divna i iskrena

 

foto: Promo

 

makonda-tracker