incident

Ukraden skupoceni poklon koji je dobila od Filipa: Aleksandra Prijović opljačkana na Tajlandu (FOTO)

0
Aleksandra Prijović i njen izabranik Filip samo što su se vratili iz Amerike, ponovo su spakovali kofere i otputovali u Tajland, gde su nažalost doživeli vrlo neprijatnu situaciju.
foto: Marina Lopičić
foto: Marina Lopičić

Aleksandri je za vreme boravka na ostrvu Puket iz torbe nestalo nekoliko stotina evra, kartice i sat koji je vredan 10.000 evra, prenose domaći mediji. Sat je bio poklon koji je pre nekoliko meseci dobila od Filipa.


Njihov odmor slavi ljubav, a ovaj detalj je privukao pažnju svima: Evo ko se priključio porodici Živojinović na Tajlandu (FOTO)

 

@carpediem_fbz ????❤️

A photo posted by Aleksandra Prijovic (@aleksandraprijovic) on

 

Sve se odigralo dok su ona i Filip bili na plaži. Aleksandra je sa sobom ponela samo peškir i torbu za plažu, u koju je ubacila neseser sa novcem, karticama i šminkom. Kako je zaboravila da skine sat u hotelskoj sobi, ona ga je ostavila u torbu da ga ne bi nakvasila. Imala je sreću da su joj pasoš i lična dokumenta ostali u sobi jer ih nije vadila iz kofera nakon sletanja. Sve se odigralo dok su oboje bili u vodi, a lopov je vešto izvukao njen neseser i pobegao. Niko ga nije primetio, pa čak ni pevačica, sve dok se nije latila torbe da plati račun", rekao je za Alo izvor blizak Prijovićevoj, koja je incident prepričala prijateljima putem Skajpa.

 

Uzivanje sa mojom ljubavi ????????????

A photo posted by Aleksandra Prijovic (@aleksandraprijovic) on

Aleksandra Prijović jedva čeka bebu: Nije mi bitan pol, samo da je živo i zdravo! (FOTO)

 

Pevačica je odmah prijavila slučaj tamošnjoj policiji i pozvala banku u Beogradu kako bi blokirala sve kartice.

 

 

 

 

makonda-tracker