nije izdržao

Ovakvom reakcijom je Rasta pokazao svoja osećanja: Pored svog viteza Ana Nikolić neće trpeti ničije uvrede (FOTO)

0
Iako su u braku, Ana Nikolić i Rasta se u studiju ponašaju krajnje profesionalno. Međutim, nakon skandala jednog takmičara, poznati reper je burnom reakcijom stao u zaštitu svoje drage.
foto: Instagram
foto: Instagram

U emisiji "Ja imam talenat", četvoročlani žiri ne krije oduevljenje kada je reč o pojedinim članovima koji ih ostavljaju bez daha, ali ima i onih koji izazivaju potpuno suprotan efekat.

 

Uz pravog muškarca, ovo je logičan sled: Ana Nikolić prvi put javno o trudnoći!

 

Naime, jedan učesnik izazvao je pravu dramu u studiju, a o njegovom talentu raspravljali su svi članovi žirija.

 

"Ovo se zove "Ja imam talenat", a ne "Ja nemam talenat", poručila je Ana, a učesnika su ovi komentari razbesneli, pa je počeo da se raspravlja nakon čega je usledila žestoka reakcija Stefana Đurića Raste.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

 

 

 

Mogao bih ja sa Vama Ana da raspravljam o tome da li Vi imate još neki talenat. Ne želim da ulazim u raspravu o tome ko ima talent, a ko nema", rekao je u kandidat, što je Rastu izbacilo iz takta.

Tuga je ostala i nakon 6 godina: Ana Nikolić se prisetila trenutka koji je rasplakao mnoge (FOTO)

 

Ti ne bi mogao da raspravljaš o tome jer moraš da dostigneš nešto i da imaš kredibilitet. Doviđenja hvala, izađi napolje. Izađi napolje, mi ovde radimo ozbiljne stvari, idi i šali se napolju", odbrusio je reper učesniku nakon čega ga je voditeljka Ana Mihajlovska odvela sa scene.

 

makonda-tracker