Milanova kopija u Aziji!

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 5

KPOP

20-03-2010 02:19h
Milan mozhe samo da sanja da ga GD kopira, vishe je nego ochigledno da je situacija obrnuta. Verovatno nisu rachunali da GD i ovde ima dosta fanova! Mi smo primetili odavno, ali nije nam smetalo do ove njegove besmislene izjave. GD za svoj solo projekat, kao i za svoj bend, sam radi produkciju, pishe tekstove, osmishlja koreografiju, i stajling,shto se ne mozhe retji za Milana. Nije problem da poshaljemo Milanovu adresu sajta G DRAGONOVOJ kompaniji pa da vidimo shta tje oni retji. Verovatno tje ih boleti uvo,jer teshko da iko od njih zna ko je Milan Stankovic.

Tresh

19-03-2010 20:21h
Nas Milan moze samo da se tripuje! G Dragon je jedinstven, kada LV bude kreirao za njega, kada bude imao duet sa FloRidom i kada bude zvezda kao GD onda moze ovako da price, do tada moze samo da sanja kao i novinar koji je ovo napisao!

jelena

19-03-2010 19:34h
Nas Milan je car... mogu samo da ga prate!
Napred Milane!!!

utroje

20-03-2010 06:24h
bravo za milana i za sve nas.........
stvarno je pohvalno kako citav svet prati sta se desava u srbiji, a pogotovo u grand produkciji i folk muzici pa na osnovu tih saznanja s mesta izbacuje nove trendove........
neverovatno je da je milan krajem prosle nedelje nastupio sa istim pokretima na beoviziji, a posle svega tri dana i gd, koji je verovatno noci i dane vezbao da bi ga skinuo...posle gady gage i rihane ovo je jos jedan dokaz da smo puni inovacija......
svaka cast za nas bas smo kreativni...
mislim da bi bilo dobro da pocnemo cekicem da se udaramo po glavi sigurno bi to sutra uradili, kada bi nas videli i svi amerikanci i onda bismo ih sigurno pobedili kao i nato 99.
BAS SMO MOCNI I ORGINALNI!!!!!!!!!!!!!

VIP

20-03-2010 13:34h
Ovaj klip sve govori - http://www.youtube.com/watch?v=Zp2TdipTja8 ko je kad poceo, i ko je koga tu kopirao!
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: