upoznajte novog člana đokovićevog tima

Kontroverzni Pepe Imaz o saradnji s Novakom: Ne radi se samo o sedenju u položaju lotusa

0
Nakon raskida saradnje našeg najboljeg tenisera i Borisa Bekera i Novakovog nedavnog pada na ATP listi, mnogo pažnje medija privukao je španski trener kojeg mnogi nazivaju - guruom. Evo šta on misli o tome.
foto: Profimedia
foto: Profimedia

I sam Novak nedavno je izjavio da je Pepe Imaz član njegovog stručnog štaba, a ne guru.

Ne znam gde ste čuli da je on guru. On se bavi tenisom celog svog života", rekao je Novak.

I Đokovići stigli na svadbu godine: Oduševili elegancijom, a Jelena sve iznenadila jednim detaljem! (FOTO, VIDEO)

 

Medije je interesovao Imazov uvid u trenutno stanje u Novakovoj igri, a posebno njegov odnos s Borisom Bekerom, koji više nije deo Đokovićevog tima.

Upoznao sam Borisa dobro, to je za mene bio dar da budem u njegovom okruženju. Ovo je bila Novakova odluka, a ko sam ja da mu bilo šta kažem? Moj odnos s Bekerom je bio harmoničan. Bekera sam doživeo kao dobro ljudsko biće, a kada provodite vreme sa njim, shvatite koliko je fantastičan", objasnio je Imaz.

foto: Profimedia

 

Španac je otkrio da je srpsku tenisku zvezdu upoznao zahvaljujući Novakovom mlađem bratu Marku.

Marko je hteo da bude profesionalac, da dostigne Novaka, ali je pao u depresiju i dve godine se borio s njom. Došao je kod mene na emocionalni rad i posle samo pet dana je osetio veliku promenu", rekao je Pepe Imaz. "Novak se zainteresovao za sve ovo, a kako je on osoba koja voli da uči, izuzetno je strastven i pun poštovanja, upoznali smo se i nastavili da sarađujemo."

makonda-tracker