S tugom u srcu došli da se prisete

Bio je naš, jedan jedini... : Porodica, prijatelji i kolege na šestomesečnom pomenu Miloradu Mandiću Mandi (FOTO)

0
Evociranje uspomena sa scene i van nje svima teško pada jer se i dalje ne mire sa iznenadnim odlaskom prijatelja, Milorada Mandića Mande.
foto: Vladimir Šporčić
foto: Vladimir Šporčić

Voljenom glumcu Miloradu Mandiću Mandi, koji je iznenada pre šest meseci preminuo na sceni u subotu je održan pomen, piše Kurir. U Aleju velikana na Novo groblje došli su njegova supruga Anja, brat Nenad, sestra Ceca kao i veliki broj prijatelja i kolega poput Svetlane Bojković, Dragana Bjelogrlića, Radoša Bajića, Milana Karadžića i drugih.

 

foto: Fonet

Divan glumac, divan čovek, divan prijatelj: Neprekidno imam utisak da će se Manda pojaviti odnekud i da će reći - Al sam vas prešao... (FOTO)

 

S tugom u srcu došli su da se prisete i odaju počast velikom i dragom glumcu. Evociranje uspomena sa scene i van nje svima teško pada jer se i dalje ne mire sa iznenadnim odlaskom prijatelja. Dugogodišnja Mandina prijateljica pevačica Zorana Pavić kaže da je neponovljiv.

 

foto: Story arhiva

Volela sam ga kao brata. Čuvao je moje tajne koje niko nije saznao. To je bio naš jedan jedini Manda. Čovek satkan od ljubavi. Čovek od poverenja. Njega je nemoguće zaboraviti", rekla je Pavićeva.

Odlazak glumačke legende: Preminuo Milorad Mandić Manda

 

Milorad Mandić Manda (1961-2016) preminuo je 15. juna nakon što mu je pozlilo tokom izvođenja predstave "Petar Pan" u Ustanovi kulture "Vuk Karadžić".

makonda-tracker