Sandra Bulok napustila muža

0
Zbog suprugove preljube, Oskarom ovenčana glumica Sandra Bulok u ponedeljak se iselila iz zajedničkog doma koji je do tada delila sa Džesijem Džejmsom i pastorkom Sarom.

Prema navodima svetskih magazina, mnogima omiljena holivudska zvezda, Sandra Bulok, napustila je porodično gnezdo samo dan pre nego što su u javnost procurele informacije o neverstvu njenog muža Džesija Džejmsa, koji je imao aferu sa tatoo-manekenkom Mišel Senzacionalnom MekGi.

Izvori bliski glumici tvrde kako je ona očajna zbog muževljeve izdaje i da nije prihvatila njegov pokušaj da izglade stvari, tako da je ostala pri čvrstoj odluci da ga napusti. Ovogodišnja dobitnica Oskara za najbolju ulogu i Zlatne maline za najveći glumački promašaj kratkim izvinjavajućim dopisom u četvrtak je otkazala svoje prisustvo na londonskoj premijeri filma The Blind Side.

- Usled nepredviđenih ličnih okolnosti primorana sam da otkažem planirani put u Britaniju i ne prisustvujem premijeri ostvarenja The Blind Side. Unapred se izvinjavam zbog svih eventualnih neprijatnosti i zahvaljujem se svima na velikoj podršci oko promocije filma.

Džesi Džejms, koji se bavi konstrukcijom motorcikala i vodi emisiju o motociklizmu na kanalu Discovery, svojoj ljubavnici je na samom početku afere, dok su pregovarali oko marketinške saradnje, jasno stavio do znanja kako je Sandrin i njegov brak na samom kraju.

- Da je bilo drugačije, nikada ne bih pristala na vezu sa oženjenim muškarcem. Rekao mi je da je između Sandre i njega gotovo i da neće više da razgovara o tome – izjavila je Mišel govoreći o svom odnosu sa Džejmsom.

Sateran u ćošak optužbama za prevaru, Džejms je rešio da odgovornost za razlaz u potpunosti preuzme na sebe, tako da je preko magazina People poslao javno izvinjenje supruzi, dvema ćerkama i sinu.

- Iako je veći deo onoga što kažu da sam učinio preterano i neistinito, ipak moram da preuzmem svoj deo krivice. Loše sam procenio stvari i stoga ću morati da snosim posledice. Strašno mi je žao što sam Sandru i decu izložio tako nezamislivoj sramoti i veoma sam tužan zbog silnog bola koji sam im svojim postupkom naneo. Mogu samo da se nadam da će oni jednoga dana u svojim srcima smoći snage da mi oproste – izjavio je Džejms, inače imenjak slavnog otpadnika sa Divljeg zapada.

Sandra Bulok upoznala je Džesija Džejmsa 2004. godine, kada je svom kumčetu kao božićni poklon priredila susret sa ovim voditeljem izuzetno popularnog televizijskog serijala Monster garage. Venčali su se pred tri stotine zvanica u zalazak sunca 16. jula 2005. godine u Santa Barbari. S obzirom na to da nije imala svoju decu, Sandra se veoma vezala za  Saru, Džejmsovu kći iz drugog braka sa porno glumicom Dženin Lindemolder, za čije se starateljstvo on izborio tek u novembru prošle godine. Sve do ove situacije, njihova ljubavna priča delovala je idilično.

- Ovo je jedna od retkih prilika u kojoj sam ja taj koji njoj mogu da pružim podršku. Obično je obrnuto. Sandra je prelepa. Sandra je neprevaziđena. Ponekad mi je dovoljno samo da je pogledam, pa da mi se oduzme dah. Neverovatno sam ponosan na nju. Smatram da ovu nagradu niko nije zaslužio više od nje. Ona je prava starostavna holivudska diva – tako graciozna, a opet zvezda koja je u svojoj suštini bolja nego što bi iko to mogao i da zamisli – ponosno je izjavio nakon što je slavna glumica osvojila prestižnu nagradu Američke filmske akademije.

Vera Rakić

 

makonda-tracker