tatin ponos

Tata je dugo krio svoju lepoticu: Upoznajte ćerku Halida Muslimovića (FOTO)

0
Pevač Halid Muslimović ne voli da eksponira svoju porodicu previše u javnosti, ali njegova ćerka je prelepa i ovako izgleda...
foto: Dragan Kadić
foto: Dragan Kadić

Pevač Halid Muslimović, koji je važio za još jednog od najvećih zavodnika među pevačima dok je bio na vrhuncu popularnosti, skrasio se pored supruge Adelise, s kojom ima već odraslu decu.

 

 

Njegova deca se retko pojavljuju u javnosti, pa široj javnosti nije poznato kako ona izgledaju.

 

On je sada srećan i u braku, ali niko nije znao da mu je ovo bila neprežaljena ljubav: Halid Muslimović otkrio koja pevačica mu je bila neostvarena želja (FOTO) 

 

 

Nastavak teksta pročitajte na sledećoj strani...

 

 

 

Pored sina Enisa, koji je prethodne noći u Sarajevu bio u društvu popularne glumice Merjem Uzerli, poznatoj po ulozi sultanije Hurem, on ima i ćerku Lejlu, koja je prava lepotica.


Nakon ljubavnog brodoloma, usledilo je poznanstvo koje će pamtiti: Lepa Hurem u zagrljaju sina Halida Muslimovića! (FOTO)

 

 

Ona je pre godinu dana imala glamuroznu proslavu 18. rođendana, na kom je tata zaplesao sa princezom koja je teda zakoračila u svet odraslih.

 

 

Od tada se nije pisalo o njoj, iako su svi primetili da je prava lepotica.

 

 

Kako je Lejla od roditelja, pošto se ne može odrediti na koga više liči, nasledila lepotu, sve boje s kojima je eksperimentisala joj pristaju, sa čim se i njeni prijatelji na Fejsbuku slažu.

makonda-tracker