Traga za razlozima zločina

Goran Stojićević Karamela istražuje ubistvo Ksenije Pajčin: Siguran sam da sam infarkt dobio baš zbog ovog projekta (FOTO)

0
Poznati imitator Goran Stojićević Karamela oporavio se od srčanog udara koji je doživeo pre mesec i po dana, te se vratio na posao. Izvor kaže da se on sada bavi istraživačkim novinarstvom, te snima emisiju o ubistvima u Srbiji...
foto: Story Arhiva
foto: Story Arhiva

Karamela je snimio pet epizoda "Tragova istine", piše Kurir, koje će početi da emituje od 21. januara, a u jednoj od narednih emisija istraživaće ubistvo svoje prijateljice Ksenije Pajčin, koju je 16. marta 2010. ubio maneken Filip Kapisoda, a potom izvršio samoubistvo.

 

foto: Luka Šarac

Karamela je promenio profesiju, sad se bavi istraživačkim novinarstvom. Otkriva razloge stravičnih ubistava rekonstrukcijom događaja, razgovara s ubicama, prenosi emotivne ispovesti... U jednoj epizodi istraživaće ubistvo najbolje drugarice Ksenije Pajčin.

 

Pokušaće da razgovara s njenom i Filipovom porodicom i prijateljima, kao i sa stručnim timom ljudi. Takođe će otkriti šta mu je pevačica pričala poslednjih dana života", otkriva izvor.

Karamela je otkrio pravu istinu: Mogao sam da ostanem invalid!

 

Tim povodom Karamela je kontaktiran telefonom. Slavni imitator potvrdio je saznanja.

 

foto: Dragan Kadić

Autor sam nove emisije u fazonu crne bajke. Živimo u vremenu kada se svakodnevno dešavaju masovna ubistva, ima pedofilije, droge, i to sve treba razraditi. Obrada je na skroz drugačiji način i nije viđena u emisijama koje se emituju kod nas, više je u američkom fazonu. Baviću se isključivo istinitim događajima.

 

Ja ne mogu ništa da promenim kad su neke stvari već učinjene, ali hoću da znam razlog zbog čega se to desilo i zašto ljudi čine zločine. Siguran sam da sam infarkt dobio baš zbog ove emisije, koja je mnogo teška, pogotovo na terenu.

Potresna ispovest oca Filipa Kapisode: Ponovo su mi otvorili živu ranu

Što se tiče ubistva moje Ksenije, planiram da se ozbiljno posvetim tom slučaju, samo treba psihički dobro da se pripremim za to. Neće mi biti lako, ali moram", rekao je za Kurir Karamela.

foto: Story Press

Imitator zasad ostavlja svoju emisiju "Balkanske prevare" jer ne može da postigne da radi dva projekta istovremeno.

makonda-tracker