Danijel Alibabić: Nisam se mešao u Ksenijinu vezu

2
Dvadesetdvogodišnji crnogorski pevač Danijel Alibabić juče je došao u Beograd nakon što je čuo tužne vesti o njegovoj tragično nastradaloj prijateljici Kseniji Pajčin.

Osim poslovnih angažmana, Danijela Alibabića je sa preminulom pevačicom vezivalo i iskreno prijateljstvo, pa je teško podneo vest o njenoj tragičnoj sudbini. Ksenija i Danijel su nedavno snimili i prvu zajedničku pesmu Supica, za koju su uradili i spot koji je trebalo zajedno da promovišu.

- Ksenija i ja smo imali običaj da se često čujemo, poslednji put smo razgovarali telefonom pre pet dana i sve je zvučalo najnormalnije moguće. U utorak veče stigla mi je poruka od jednog druga, u kojoj mi je javio za Kseniju i Filipa. Nisam mogao da verujem da se to desilo, mislio da je neistina, pa sam odmah pozvao njenog kuma Baneta Devića. Kada se javio, sve mi je bilo jasno. Još sam u šoku i ne mogu da shvatim šta se sve dogodilo. Teško mi je da se pomirim sa svim i mislim da će mi biti potrebno nekoliko dana da postanem svega svestan - govori za Story.rs Danijel, koji je u Beograd došao kako bi pomogao Ksenjinoj majci Ljubici i kumu Banetu Deviću.

- Filipa sam poznavao površeno, ali nikada nisam imao neko izgrađeno mišljenje o njemu. Nisam se petljao u njihovu vezu, niti sam želeo da se mešam u njihov privatni život. Ne mogu da shvatim šta to treba da se dogodi što nekoga može da navede na ovaj korak. Kada su se Ksenija i Filip pomirili posle raskida, poželeo sam im sve najbolje i potpuno sam podržao svoju drugaricu u njenoj odluci, nisam sebi dao za pravo da iznesem mišljenje o njihovom odnosu - otkriva popularni pevač.

 

- Pre nekoliko meseci snimili smo duetsku numeru Supica i uradili spot za tu pesmu, koji je trebalo da promovišemo ovih dana. Ne mogu trenutno da razmišljam o svemu tome, nadam se da će ljudi po dobru zapamtiti Kseniju koja je dugo bila na estradi i napornim radom se izborila za zavidno mesto i simpatije obožavalaca. Ona je bila jedinstvena, ali najvažnije je da je bila dobar čovek - kaže Danijel Alibabić.

 

Danilo Mašojević

 

Pogledajte spot za Ksenijinu i Danijelovu zajedničku pesmu Supica...

 

makonda-tracker