ćerka kao rođendanski dar

Iskra Brajović: Moj otac je najponosniji zbog unuke (FOTO)

0
Mlada glumica Iskra Brajović Babić, ćerka glumačkog barda Voje Brajovića, 20. novembra postala je majka malene devojčice kojoj je dala ime Ines, prema pesmi Arsena Dedića čiji je stihovi uvek ganu
foto: FOTO: VLADIMIR ŠPORČIĆ, PRIVATNA ARHIVA, STORY PRESS
foto: FOTO: VLADIMIR ŠPORČIĆ, PRIVATNA ARHIVA, STORY PRESS

Glumica Iskra Brajović Babić (29), naslednica glumca Voje Brajovića (67), i njen suprug Siniša Babić (39) nedavno su postali roditelji, kada je njihovu ljubav uveličala naslednica kojoj su dali ime Ines. Iako je probila termin porođaja za skoro deset dana, ponosna majka prirodnim putem donela je na svet ćerku tešku 2.900 grama i dugačku 49 centimetara.

 

Društvo joj pravi još jedna poznata trudnica: Iskra Brajović slavi rođendan u porodilištu (FOTO)

 

S obzirom na to da je samo dva dana pre porođaja mlada glumica proslavila rođendan u porodilištu, lepši dar nije mogla ni da poželi. Dok je nestrpljivo iščekivala dan kada će postati majka, Iskri su najveću podršku pružali njen suprug, kao i otac Voja, koji su najuzbuđeniji zbog dolaska mezimice u porodicu. U razgovoru za Story, šarmantna Iskra govori o majčinstvu i osećanjima koja su je preplavila kada je prvi put uzela ćerku u naručje.

 

12 dana posle porođaja mlada glumica vratila liniju na staro: Iskra Brajović izgleda bolje nego ikada (FOTO)

 

"Umor i bol koje sam osećala zaista su zanemarljivi naspram ogromne radosti zbog toga što je moja mala devojčica sada s nama. Mislila sam da ću se poroditi carskim rezom, koji mi je zbog probijanja termina porođaja zakazan za 21. novembar, ali beba je izgleda ipak odlučila da malo namuči mamu prirodnim porođajem. Ćerka veoma liči na mog supruga Sinišu, barem za sada", govori Iskra s osmehom na licu.

 

Dok je ulazila u porođajnu salu, glumica je odmah pozvala svog oca da mu saopšti kako će uskoro postati deda.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

 

( Piše: Maja Jovanović, Izvor: Story )
makonda-tracker