Goga Sekulić: Filipu je majka govorila da raskine s Ksenijom

19
Pevačica Goga Sekulić za Story.rs govori o svom tragično preminulom prijatelju Filipu Kapisodi i njegovom odnosu sa Ksenijom Pajčin

Pevačica Goga Sekulić jedna je od prvih javnih ličnosti koje su se nakon tragedije pojavile u Nikšićkoj ulici, ispred zgrade u kojoj je stanovala Ksenija Pajčin. Iako je bila Ksenijina koleginica, Gogu je na mesto nesreće dovelo prijateljstvo sa manekenom FIlipom Kapisodom.

- Sve što se desilo je jedna velika tragedija. Kseniju sam poznavala površno kao koleginicu, dok sam sa Filipom bila u odličnim odnosima, bili smo super prijatelji. Sa njim sam bila najbliža od svih drugarica, nikada nisam mogla ni da pomislim da je nešto ovako moglo da se dogodi. On je nikada nije dozvoljavao svom društvu da se preterano meša u njegov privatni život. Pogađaju me neistiniti komentari koji se ovih dana mogu pročitati, jer Filip nikada nije bio nasilan, a ni ljubomoran. Nemam predstavu ni odakle mu pištolj jer nikada nije bio u toj priči, uvek je važio za zdravog i pravog dečka koji se bavim sportom - govori popularna pevačica koja će prisustvovati Kapisodinoj sahrani u petak na Cetinju i dodaje da je sa Filipom ipak razgovarala i o njegovoj vezi sa Ksenijom.

- Kada smo poslednji put pričali o tome, rekao mi je da se njihov odnos sveo na viđanje iz navike, ali da on ne može ni sa njom, ni bez nje. Znam da je Filipova majka uvek negodovala zbog njihove romanse i da ga je molila da se vrati na Cetinje - otkriva za Story.rs Goga Sekulić.

- Ksenija je uvek imala nešto protiv toga da se Filip viđa i čuje sa svojim društvom. Meni je prestala da se javlja kada su se pomirili nakon njegovog učešća u VIP Velikom bratu. Često sam ga viđala sa ogrebotinama po licu i vratu i još mi nije jasno šta se zaista dogodilo. Glupo je i da nagađam - kaže Goga.

Danilo Mašojević

makonda-tracker