Prekinuti planovi Ksenije Pajčin

U još neemitovanoj emisiji Maksimalno opušteno na DM SAT TV Ksenija Pajčin otkrila da je priželjkivala beogradski koncert Dragane Mirković, kao i da je planirala da ide na majski spektakl Jelene Karleuše u Areni, ali je otvoreno govorila i o vezi sa Filipom Ka
3
1 / 2

Ksenija Pajčin slavu je stekla početkom devedesetih, kada je zajedno sa grupom Beat street na turnejama pratila folk zvezdu Draganu Mirković. Kao prateći vokal pojavila se krajem 1994. godine i u spotu za Draganin hit Opojni su zumbuli, što ju je tada lansiralo među napopularnije devojke mlađe generacije u Srbiji. Samo nekoliko dana pre nego ju je maneken Filip Kapisoda ubio, pa izvršio samoubistvo, Pajčinova je bila u Požarevcu, gde je gostovala na DM SAT TV, čija vlasnica je upravo njena dugogodišnja prijateljica Dragana Mirković.

Stevica Nikolić, autor emisije Maksimalno opušteno u kojoj je Ksenija gostovala sa kolegom i prijateljem Željkom Šašićem, kaže za Story.rs da je pevačica na snimanju bila sa Filipom i da je u emisiji u više navrata ponovila da se njih dvoje neizmerno vole, kao i da je jedna njena koleginica pokušavala da se ugrozi njihovu vezu.

- Mnogi pogrešni ljudi savetovali su Filipa i zato je došlo do raskida, u koji su se direktno umešale neke moje koleginice. U vreme kada smo raskinuli, početkom 2009. godine, Filip je bio nezreo, ali je u međuvremenu sazreo. On je moja beba i opametio se. Stojim iza svega što sam posle raskida o njemu izjavila, ali naš odnos je sada druga priča – rekla je Ksenija u još neemitovanoj emisiji Stevice Nikolića.

S druge strane, folk zvezda Dragana Mirković duboko je potresena tragedijom koja se dogodila njenoj mlađoj koleginici, kojoj je bila i svojevrsni uzor u karijeri.

- Uzor mi je, osim Dragane Mirković sa kojom sam počela da nastupam kao petnaestogodišnjakinja, bila i neobuzdana Britni Spirs i sa njom imam mnogo sličnosti, ali vratila sam se na pravi put. Volela bih da Dragana Mirković napravi koncert u Beogradu, jer ona je za mene jedina prava zvezda. Jedva čekam i koncert Jelene Karleuše, za koju sam sigurna da će napraviti spektakl, i sigurno ću ga gledati uživo u Areni – rekla je Ksenija i još jednom ponovila ono što je za Story izjavila pre deset dana, a u vezi sa spekulacijama da je bila u drugom stanju.

- Nema veze sa mozgom to da sam trudna. Stavljam tačku na tu priču – neke su od rečenica nastradale pevačice koje će gledaoci DM SAT TV moći da čuju i vide premijerno u nedelju u 19 časova, a reprizno u ponedeljak u 12, u okviru emisije Maksimalno opušteno.

Nikola Rumenić

 

Pogledajte spot za pesmu Opojni su zumbuli:

makonda-tracker