Lepotica bez premca

Fanovi ne znaju gde da gledaju: Šta je lepši prizor - veličanstveni Njujork ili predivna Nina Seničar? (FOTO)

0
Srpska voditeljka i manekenka s adresom u Americi, trenutno se nalazi u Njujorku, gde je objavila fotografiju koja raspaljuje maštu...
foto: Slobodan Pikula
foto: Slobodan Pikula

Lepa Novosađanka koja nas je očarala u kvizu "Ja volim Srbiju" zbog poslovnih obaveza živi na relaciji Beograd-Los Anđeles, a kada se tek doselila u SAD boravila je u Njujorku.

 

10 fotografija koje dokazuju da je Nina Seničar jedna od najlepših Srpkinja

 

S obzirom na to da je reč o prelepom gradu kom se svako uvek rado vraća, ne čudi što se popularna voditeljka ponovo obrela u Velikoj jabuci, a danas je na Instagramu objavila fotografiju koja je za kratko vreme privukla mnogo pažnje medija.

 

Nina je, naime, otkrila kako izgleda njen pogled na Njujork, i to fotografijom nastalom u krevetu, koja se posebno dopala muškom delu njenih fanova.

 

 

A photo posted by Nina Senicar (@ninasenicar) on

Sanjarenje u Njujorku", napisala je Nina u opisu fotografije, a mi bismo dodali da će nakon ovakvog prizora mnogi sanjariti o njoj...

Ne voli da ga eksponira u javnosti, a savršen su par: Nina Seničar pokazala dečka! (FOTO)

 

Među onima koji nisu odoleli prilici da prokomentarišu ovu prelepu fotografiju s izraženom umetničkom notom našao se i veliki broj Italijana, što ne čudi ako uzmete u obzir to da je Nina dugo živela u ovoj zemlji. najveći broj komentatora složio se u jednom: ona je vanserijska lepotica.

 

makonda-tracker