Ksenija Pajčin i Filip Kapisoda pronađeni mrtvi!

21
Filip Kapisoda ubio Kseniju Pajčin pa izvršio samoubistvo

Beogradska policija pronašla je danas popodne beživotna tela pop pevačice Ksenije Pajčin i manekena Filipa Kapsiode. Nacionalni dnevnik Pink televizije, javio je u 19 i 30h da je konstatovana smrt ovog emotivnog para, te nezvanično saznajemo da je Filip iz pištolja prvo ubio Kseniju, pa sebe.

Iako tokom uviđaja nije još uvek konstatovano na osnovu položaja tela da je Filip prvi pucao, sve ukazuje na takav razvoj događaja.

Prijatelji ovog dvojca, čitavog dana pokušavali su da dobiju makar jedno od njih dvoje telefonom, ali niko nije odgovarao na pozive. Nakon višečasovnog ne javljanja, Kseniju i Filipa u pevačicinom stanu u Nikšićkoj ulici na Voždovcu, pronašla je majka tragično nastradale Pajčinove, gospođa Ljubica. Ksenijino telo nađeno je u hodniku sa prostrelnom ranom na glavi dok je Kapisodino telo bilo u dnevnoj sobi sa ranom na temenu koja ukazuje na to da je pucao sebi u usta.

Inače, policija je pre dva dana intervenisala u Ksenijinom stanu u Nikšićkoj ulici, zbog toga što se par navodno potukao.

Nezvanične informacije ukazuju na to da se tragedija desila danas oko 16:30 kada su komšije čule pucnje iz stana. Nezvanični uzrok zločina je ljubomora.

Poslednje pojavljivanje Ksenije Pajčin u javnosti bilo je pre dve nedelje kada je dala izjavu za Story da ne čeka Filipovu bebu.

Šokantna vest uzdrmala je Srbiju i region jer ništa u javnosti nije nagoveštavalo ovakav kraj strasne veze.

Nikola Rumenić

makonda-tracker