lepe vesti

Prelep gest o kom će se pričati danima: Saša Matić spremio sjajno iznenađenje za Udruženje slepih

0
Popularni pevač uskoro će održati koncert u Sarajevskoj dvorani "Zetra", a dok privodi kraju poslednje pripreme nije zaboravio jednu grupu svojih fanova...
foto: Dragan Kadić
foto: Dragan Kadić

I poslednji detalji priprema za subotnji koncert Saše Matića u dvorani Zetra u Sarajevu privode se kraju, a sudeći po Matićevim dosadašnjim spektakularnim koncertima, sarajevska dvorana Zetra će u subotu biti pozornica istinskog spektakla.

 

Pevač priznaje da sa svojim bendom vežba i po nekoliko sati dnevno kako bi sve bilo besprekorno i spremno za njegov drugi veliki koncert u bh prestonici.

Podsećamo, Matić je 2013. godine u dupke punoj Skenderiji sa Sarajlijama proslavio svoj rodjendan. Tada je, kako kaže, dobio najlepši mogući rođendanski poklon, punu Skenderiju!

 

foto: Promo

Ovoga puta on će Sarajlijama darovati jedinstveni novogodišnji poklon u vidu
tročasovnog audio-vizuelnog spektakla kakav je već priredio u Beogradu i Tuzli, a na bini će mu se pridružiti Jelena Karleuša, Ministarke, kao i Armin Šaković, koji će zajedno sa Sašom otpevati svoj veliki hit "Mina".

Ostalo je još par sitnih detalja o kojima brine moj tim ali u principu, sve je spremno za jednu dobru žurku i svi oni koji u subotu dodju u Zetru uživaće u istinskom muzičko-scenskom spektaklu", kaže Matić i dodaje kako jedva čeka da zapeva sa Sarajlijama.

Da je čovek velikog srca Saša je pokazao i ovoga puta obezbedivši ulaznice za članove Udruženja slepih Kantona Sarajevo.

 

foto: Promo

Saša je insistirao na tome da članovima Udruženja slepih poklonimo ulaznice. On ih je pozvao da budu dio ove lepe sarajevske priče, što su oni rado prihvatili", kažu iz "Kamarad" produkcije.

Kako smo saznali, karte za subotnji spektakl u Zetri su skoro rasprodate a zbog brojnih upita Matićevih fanova koji na koncert dolaze iz drugih gradova ali i država organizatori su odlučili da određeni broj karata puste u prodaju na dan koncerta.

 

 

makonda-tracker