jedinstveno

Drama koja je zaokupila pažnju CELOG SVETA: Ispratite turbulentan dolazak kralja Čarlsa na tron! (FOTO)

0
Život britanske monarhije okupira pažnju celog sveta, a delić znatiželje javnosti utoliće "Kralj Čarls Treći"!
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Drama "King Charles III" ("Kralj Čarls Treći") počela je da se snima u Velikoj Britaniji u produkciji televizijske kuće BBC

 

To može samo Kejt Midlton: Toaleta kojom je vojvotkinja očarala svet i zvanično proglašena HALjINOM GODINE (FOTO)

 

Film je rađen prema istoimenoj nagrađivanoj predstavi, a adaptiraće je autor predstave Majk Bartlet. Radnja prati turbulentan dolazak ralja Čarlsa na tron nakon smrti kraljice Elizabete II, i haos koji nastane kada odbije da potpiše kontroverzni račun.

 

foto: Profimedia

Kralja Čarlsa igraće glumac Tim Pigot-Smit, koji ga je igrao i u predstavama na Vest Endu i Brodveju, ali ono što je mnoge najviše zanimalo bilo je - ko će glumiti vojvotkinju Ketrin Midlton

 

Šlic na haljini koji će naljutiti kraljicu: Kejt Midlton pokazala šta je pravi seksepil (FOTO)

 

U pitanju je - Šarlot Rajli.

 

foto: Profimedia

Britanska glumica najpoznatija je po ulogama u filmu "London Has Fallen" i seriji "Peaky Blinders", a zbog prilike da tumači ulogu lepe Kejt 34-godišnja glumica je vrlo uzbuđena.

 

Omaž princezi Dajani: Kejt Midlton se pojavila u običnom kaputu i ostavila ceo svet bez daha (FOTO)

Ovo je toliko jedinstven projekat. Biti i moderan i bogat i glumiti nekoga ko je stvaran, ali opet potpuno izmišljen za ovu priču, za glumca je uzbudljiva prilika.

 

Ketrin Midlton je stvarno zanimljiva žena, naročito unutar konteksta ove predstave, i to je izazov kojem se zaista radujem", rekla je Rajli za BBC.

foto: Profimedia

Šarlot Rajli je udata za slavnog britanskog glumca Toma Hardija s kojim ima jedno dete. Ona i Kejt su inače vršnjakinje.

 

Kejt Midlton prekršila tradiciju: Dok joj se ceo svet zbog toga divi, mnogi strepe šta će reći kraljica (FOTO)

 

Veliki broj Britanaca izrazio je nezadovoljstvo izborom glumice koja će da glumi njihovu vojvotkinju jer smatraju da ni po čemu nisu slične, pa su komentarisali:

Šarlot Rajli uopšte ne liči na Ketrin, kakav čudan izbor glumice' ...'Predviđam neuspeh filma' ...'Obe su prelepe, ali nisu slične"..."

makonda-tracker