Dado Polumenta oživeo Majkla Džeksona

Jedan od najpopularnijih imitatora Majkla Džeksona na svetu Đuzepe Ruizi igrao je u novom video spotu Dade Polumente za pesmu Fali mi ljubav
1
1 / 5

Prve kadrove za ovaj video spot Dado je snimio u decembru 2009. godine u Mostaru, ali je čekao tri meseca da se Đuzepe vrati sa svetske turneje oficijelnog Majkl Džekson Šoua King of Pop u okviru koje je gostovao u Rusiji, Španiji, Italiji i mnogim drugim zemaljama. Kada je reditelj spota Haris Dubica prezentovao ideju da postoji mogućnost da angažuje čuvenog imitatora, Dado je oduševljeno pristao, jer je veliki Džeksonov fan, a čak su i rođeni istog dana, 29. avgusta. Interesantno je da Đuzepe Ruizi nije samo visok kao pokojni Džekson, nego skoro ima i identičan glas, u šta se mogla uveriti i cela Nemačka kada je učestvovao u njihovom popularnom šou Das Supertalent. U kvalitet ovog imitatora moći ćemo da se uverimo tokom leta kada Đuzepe počinje turneju kroz regiju a svi zainteresirani mogu posetiti i internet stranicu www.the-voice-of-mj.de .

Osim imitatora Majkla Džeksona u video spotu Dade Polumente učestvovao je i Tao Numtee, viceprvak Evrope u freestyle densu kao i beogradske plesačice Kristina Tudžarski i Irena Vukašinović. Video spot potpisuje produkcijska kuca DJ DaJo Production, snimljen je u diskoteci Glamers u Cirihu, a njegova premijera očekuje se početkom aprila.

makonda-tracker