Prvakinja drame zadala zadatak mnogima

Nađa Rodić svim ženama sveta: Ne plašite se, ništa nije tako crno (FOTO)

0
Nedavno, u tek renoviranom pozorištu "Duško Radović" u Beogradu, promovisan je roman jugoslovenske zvezde i prvakinje drame Nađe Rodić "Život na dlanu". Glumica je zadala zadatak mnogima, jer je priredila promociju o kojoj će se dugo govoriti.
foto: Promo
foto: Promo

Zbirka priča "Život na dlanu" više podseća na roman o prebogatom životu i stvaralaštvu prvakinje drame Nađe Rodić. Na sceni Malog Pozorišta "Duško Radović", u kome je igrala pune tri decenije, glumica je uz pomoć svojih prijatelja i kolega predstavila svoju romansiranu biografiju.

 

foto: Promo
foto: Promo

O umetnici su govorili glumica Branka Veselinović, glumac Toma Kuruzović, akademik Radomir Ivanović, doktor Vanja Milošević i proslavljeni reditelj Dragoslav Lazić.

 

foto: Promo

Roman sam posvetila svim ženama sveta sa porukom da se ne plaše, jer ništa nije tako crno, kao što je nebo plavo. Ponosna sam na svoj književni prvenac.

 

Posebno sam zahvalna koleginici Branki Veselinović, koja je svoje bisere stare četrtdeset godina iz Pariza meni poklonila za uspomenu, sa željom da ih poklonim jednoga dana mojoj ćerki... Bilo je suzica a i smeha", izjavila je glumica Nađa Rodić.

foto: Promo

Odlomke iz romana čitali su glumci pozorišta "Duško Radović", Zoran Miljković, Aleksandra Anđelković i Katarina Dimitrijević. Za odličnu muzičku atmosferu, pobrinuli su se mladi čuvar tradicionalne muzike Aleksa Nedeljković i vokalna solistkinja Radio Televizije Srbije, Jasna Đokić koja je izvela pesmu "Zlatni dan". Dve baletske koreografije igrale su balerine pozorišnog ansambla "Ružica".

 

foto: Promo

Roman "Život na dlanu" se može kupiti u bolje snabdevenim knjižarama u Beogradu.

makonda-tracker