bolan period

Razvod posle 7 godina braka: Ana Mihajlovski dobila starateljstvo nad decom

0
Voditeljka Ana Mihajlovski Grubin sporazumno se razvela od Mirka Grubina, posle sedam godina braka.
foto: Milena Rakočević
foto: Milena Rakočević

Bivši partneri razveli su se sporazumno, a sada je doneta i odluka da će poznatoj voditeljki pripasti starateljstvo nad decom. 

 

Ana Mihajlovski i Mirko Grubin više ne žive zajedno: On je bio taj koji je otišao... (FOTO)

 

Ana i Mirko su ostali u dobrim odnosima, pa je bilo logično da će sesti i sve rešiti u četiri zida. Kada su doneli odluku da se razvode, njih dvoje su znali da se neće razvlačiti po sudovima. Dogovorili su se da će Ana sa decom ostati u stanu u kom su zajedno živeli, dok se Mirko iselio.

foto: Story press

 

Takođe, nisu želeli ni da im sud određuje visinu alimentacije, koju Mirko treba mesečno da plaća, već su sami odredili koja će iznos biti u pitanju", kaže izvor blizak porodici Grubin. 

Razvodi se Ana Mihajlovski: Čula sam njihov razgovor, koji nimalo nije bio prijatan... (FOTO)

Mirko se odmah složio da deca žive sa Anom, a da ih on posećuje kad god poželi. Njih dvoje su normalni ljudi, pa se i očekivalo da će se oko svega dogovoriti. Deca su sve dobro podnela, jer se i Ana i Mirko trude da oni ne osete odsustvo jednog roditelja", dodaje izvor. 

Podsetimo, u javnosti se 26. novembra pojavila informacija da je poznata voditeljka podnela paire za razvod braka, a ona do sada nije davala nikakve izjave na tu temu. 

makonda-tracker