njegove reči su svi čekali

On će odlučiti o njegovoj sudbini: Boris Beker o daljoj saradnji sa Novakom Đokovićem (FOTO)

0
Poznati nemački trener je sa Novakom Đokovićem doživeo ogroman uspeh, ali i veliki pad, a nedavno je otkrio detalje njihovog odnosa kao i budućnost koja ih očekuje.
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Legendarni nemački teniser, a danas trener Boris Beker u velikom intervjuu za britanske medije pričao o detaljima vezanim za igru Novaka Đokovića ali i o tome da li će nastaviti saradnju sa najboljim srpskim teniserom.

 

Mnogi smatraju da je on krivac što Novak više nije broj 1 i da je njihovoj saradnji došao kraj: Beker se oglasio i postideo svet (FOTO)

 

Nakon fenomenalnog starta 2016. godine i pobedničkih šest turnira, Đoković se bori da održi svoje uobičajene visoke standarde. Kolekciju Gren slem trofeja kompletirao je u junu osvojivši Rolan Garos, uzeo je predah od dva meseca i od tada ne uspeva da se vrati na nivo na koji je navikao ljubitelje tenisa.

 

Ruke našeg tima su bile malo vezane. Kompletiranjem trofeja, ali i time što je postao otac u oktobru 2014. godine, dovelo je do toga da njegove misli budu usmerene van terena. Želi da provede više vremena sa porodicom, pa su se 'poslovni interesi' promenili", ističe Beker.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

 

makonda-tracker