Spektakularno

Gromoglasne ovacije i aplauz za Dina Merlina: Srce će mi eksplodirati od toliko ljubavi (FOTO)

0
Popularni sarajevski kantautor Dino Merlin ponovno je sinoć dokazao zašto suvereno vlada pozornicama širom sveta i slovi za jednu od najvećih balkanskih zvezda svih vremena.
foto: Promo
foto: Promo

U rasprodatoj zagrebačkoj Areni Dino Merlin priredio je spektakl za pamćenje za više od 20 hiljada ljudi koji su ga uglas pratili od prve do poslednje pesme. Sve je prštalo od emocija, a mnoge dirljive poruke koje je Dino poslao bile su uzvraćene skandiranjem njegovog imena.

 

1 / 28 Foto: Promo

 

Gromoglasnim ovacijama i aplauzom na kraju koncerta očarana publika nije mu dala da ode s bine pa se Merlin nekoliko puta vraćao na bis. Ukratko, sinoćnji dvosatni koncert u Zagrebu može se zaista nazvati muzičko-scenskom čarolijom. Bila je to kruna Dinove aktuelne turneje Hotel Nacional koja već tri godine izaziva senzacije širom sveta.

 

Žena zbog čije tragične sudbine je Dino Merlin otpevao jednu od svojih najtužnijih balada: Evo kome je posvećena pesma Da šutiš


Doživeti ovakav prijem kod publike, moj je veliki blagoslov. Ko ne bi poželeo ovakvu noć? Zahvalan sam mojoj publici koja zna šta želi. Oni su urednici svojih života, sami određuju koga će slušati i gde će ići da potroše svoje vreme. Nakon 30 godina karijere i dalje sam iskreno dirnut.

 

Hvala moj Zagrebe, srce će mi eksplodirati od toliko ljubavi koju ste mi iskazali večeras! Volim vas", kazao nam je popularni kantautor nakon koncerta primajući čestitke brojnih prijatelja, suradnika i kolega.

makonda-tracker