Drama koju nisu očekivale

Cimerski život ih je umalo koštao slobode: Evo kako su se Milica Todorović i Katarina Živković snašle pred policijom (FOTO)

0
Popularne pevačice su nekada živele zajedno, a ovaj period će pamtiti po jednoj anegdoti koja je mogla da se završi u potpuno drugačijem svetlu.
foto: Instagram, Dragan Kadić
foto: Instagram, Dragan Kadić

Katarinu Živković i Milicu Todorović mnogi prepoznaju kao dame izuzetnog glasa koje na svojim nastupima prave atmosferu za pamćenje. 

 

Katarina Živković odgovara na kritike: Ne može ovoliki mozak da stane u malu glavu (VIDEO)

 

Međutim, malo ko zna da su ove dve dame nekada živele zajedno. Budući da su obe veoma harizmatične, možemo samo pretpostaviti da u njihovom domu nikada nije bilo dosadno. 

 

Milica Todorović: Maštam o venčanju

 

Ipak, jedan incident je doveo policiju pred njihova vrata. 

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

 

 

Naime, obično čišćenje stana je izazvalo ljutnju komšinice koja ih je tužila za pokušaj ubistva. 

 

Dokazala je da je njihova ljubav jača od svega, ali i da tračevi nisu tačni: Milica Todorović otkrila kako je počela njena veza sa Milošem (FOTO)

Kaća Živković i ja samo tada živele zajedno. Čistile smo terasu u našem stranu, ona je sipala nešto slučajno komšinici na glavu, a nakon 15 min nam je došla policija na vrata a mi stojima sve sa maskama na licu. Kažu oni da je komšinica rekla da želimo da je ubijeme, sipale smo joj sonu kiselinu na glavu. To je bila glupost", objasnila je Milica situaciju u Magazinu In.

foto: Instagram

 

makonda-tracker