Upoznajte je

Miks Sie i Rijane iz Prištine čiji je hit neizostavna numera najboljih žurki: Ja sam Era, i moje vreme je došlo (FOTO, VIDEO)

0
Iako je pre dve godine naišla na brojne negativne komentare snimivši spot u srpskoj pravoslavnoj crkvi Hrista spasa u Prištini, o njoj sada sa oduševljenjem pišu svetski mediji, nazivajući je Rijanom sa Balkana. Ova mlada pevačica za relativno kratko vreme stekla je ogromnu popularnost, a njen najnoviji hit prava je zaraza!
foto: Youtube screenshot
foto: Youtube screenshot

Era Istrefi rođena je u Prištini 1994. godine. Kao i njena sestra Nora, talenat i ljubav prema muzici i pevanju je nasledila od majke, koja se više ne bavi pevanjem, otkako joj je preminuo suprug.

 

A photo posted by Era Istrefi (@strefie) on

Kao Rijanina kopija: Rita Ora duge uvojke zamenila dečačkom frizurom

 

Pre dve godine našla na meti osuda kada je objavila spot za pesmu "E dehun", pisao je Blic, u kojem polugola igra u hramu Hrista spasa u Prištini.

Međutim, njenih pravih 5 minuta dogodila su se sa pesmom "Bonbon", koja je postala neizostavna numera mnogih muzičkih čartova, ali i dešavanja.

Verovala sam da će jednog dana ceo svet slušati moju muziku, ali nisam očekivala da će 'Bonbon' biti ta pesma, posebno jer je tekst na albanskom", rekla je za prestižni muzički časopis "Billboard" jednom prilikom.

 

A photo posted by Era Istrefi (@strefie) on

Pošto je prikupila ogromnu podršku sa strane scene, usledila je verzija pesme "Bonbon" na engleskom jeziku, i prognozira se da će mlada pevačica u kolaboraciji sa RCA Records snimiti predstojeći debi studijski album.

 

A photo posted by Era Istrefi (@strefie) on

 

makonda-tracker