ZALJUBLJENA

Prva iskra između njih se osetila kada je on imao SAMO 14 godina: Danas je njihova ljubavna priča glavna tema, a uskoro postaju i roditelji (FOTO,VIDEO)

0
Davne 2008. godine, Lijam je zakoračio na pozornicu i namignuo Šeril, ona je rekla da je sladak i da ima harizmu
foto: Youtube/printscreen
foto: Youtube/printscreen

 

Već neko vreme šuška se da je Šeril Kol, pevačica i članica žirija britanskog "X-Factora" trudna, a iako službeno te glasine nije potvrdila, haljina koju je obukla za božićni koncert otkrila je kako ipak čeka prinovu.

 

Svoje prvo dete čeka s pevačem Liamom Pajeneom, radi se o 23-godišnjem članu One Directiona, koji je od svoje odabranice mlađi čak 10 godina. Zajedno su od novembra 2015. godine, a upoznali su se još davne 2008. godine, piše Daily Mail.

 

Napokon ju je sreća pogledala: Poznata pevačica trudna sa 10 godina mlađim izabranikom (FOTO) 

 

 

A photo posted by Liam Payne (@liampayne) on

 

Da je tome tako, dokazuje i snimak iz 2008. na kojoj je 14-godišnji Liam zakoračio na pozornicu "X Factora" i namignuo budućoj majci svog deteta.

 

Tim potezom Šeril je bila oduševljena, a rekla mu je da "je sladak i da ima harizmu."

 

Na crvenom tepihu kao par prvi put pojavili su se u februaru ove godine te otad ne skrivaju da su zajedno. Šeril iza sebe ima dva braka, sa fudbalerom Ešlijem Kolom, koji ju je navodno varao kad god bi imao priliku te francuskim biznismenom Žan-Bernardom Fernandezom, s kojim je izdržala 18 meseci.

 

 

 

 

 

makonda-tracker