fanovi u šoku

Popularnost i gomile novca su prizvale zlo koje ugrožava svakog od njih: Porodica Kardašijan prekida sa snimanjem rijalitija?!

0
Najpoznatija porodica na svetu koja se proslavila zahvaljujući svom rijaliti programu donela je odluku koja je šokirala svet...
foto: Instagram
foto: Instagram

Nakon što je napadnuta i opljačkana u Parizu, jedna od najpoznatijih svetskih starleta Kim Kardashian odlučila je da se povuče iz javnosti i od tada nije postavila ni jednu sliku na svoje profile na društvenim mrežama što je za nju veoma neuobičajeno.

 

Kim Kardašijan ništa ne prepušta slučaju: Dok Kanje boluje, ona ga hrani i kraj njega spava...

 

Samo nekoliko nedelja nakon tog nemilog događaja, njen suprug, reper Kanje Vest završio je u bolnici zbog psihičkih problema, što je celu porodicu navelo na razmišljanje da im je život koji žive doneo više zla nego dobra.

 

foto: Profimedia

Kako prenose strani mediji, poznata porodica je prvo odlučila da prekine snimanje rijaliti programa Keeping up with the Kardashians koji ih je proslavio.

 

Traume koje nosi u sebi su se odrazile na njen izgled: Kim Kardašijan nakon pljačke prvi put u javnosti (FOTO)

 

Da li je to zaista njihova konačna odluka, nije poznato još uvek, a fanovi su u šoku nakon što su shvatili da bi mogli da ostanu bez svoj omiljenog rijaliti programa.

makonda-tracker