Milica Majstorović: Oporavak uz voljenog dečka

2
Uprkos pričama da je ruku na sebe digla zbog ljubavnih jada, Story otkriva pevačica Milica Majstorović pokušala je sebi da oduzme život zbog neostvarenih poslovnih ambicija, a veru u život vratio joj je njen dečko Nenad Jevremović.
Foto: Ivan Dobričić
Foto: Ivan Dobričić

Vest o pokušaju samoubistva pevačice Milice Majstorović koja je pre manje od mesec dana šokirala Srbiju, iz dana u dan dobija svoj senzacionalni nastavak, a istinu u sebi čuva samo ova lepa dvadesetogodišnja Kragujevčanka. Međutim, priča koja poslednjih dana izaziva najviše pažnje kod njenih bliskih prijatelja i kolega, glasi da je Majstorovićeva digla ruku na sebe trovanjem antidepresivima zbog raspršenih poslovnih ambicija. Prvi joj je u pomoć pritekao njen dečko Nenad Jevremović, dvadesetjednogodišnji student ekonomije.

- Sada sam dobro. Nenad i ja smo zajedno sve ovo vreme dok su novine svašta pisale. Kao u svakoj vezi, postoje svađe i među nama, ali nismo raskidali zbog novinskih naslova koji su pisali da sam sebi pokušala da naudim zbog Andrije Miloševića, Ivana Lenđera ili nekog trećeg– rekla nam je Milica.

Nikola Rumenić

Više o ovoj temi pročitajte u novom broju magazina Story koji je u prodaji od 16. marta.

 

makonda-tracker