EKSKLUZIVNO: Nina Badrić: Odmor za pamćenje

1
Pop zvezda Nina Badrić otkriva detalje raskošnog odmora na Karibima, gde se nezaboravno provela kao gost srpske lepotice Sandre i njenog supruga, ruskog milijardera, Andreja Meljničenka

Nakon radne i stresne godine koju je napokon ostavila iza sebe, a tokom koje se razvela od privatnog preduzetnika Bernarda Krasnića, tridesetsedmogodišnja pop diva Nina Badrić 2010. godinu je započela jednom rečju  - fenomenalno!

Na poziv svoje prijateljice Sandre Meljničenko, s kojom se zbližila krajem 2009. godine kada je u Moskvi pevala na svadbi njenog rođenog brata Milana Nikolića, pevačica se 15. februara uputila na dugo željeni jednomesečni odmor - na krstarenje Karipskim morem luksuznom jahtom porodice Meljničenko, jednostavnog naziva A.

Većinu vremena Nina, Sandra i Andrej bili su usidreni na Svetom Bartolomeju, delu arhipelaga Mali Antili, a prelepa gospođa Meljničenko svojski se potrudila da njenoj drugarici uistinu ništa ne nedostaje. Sandra se pokazala kao sjajna domaćica, te je Nini priredila brojna iznenađenja. Htela je da joj pokaže sva božanstvena mesta Karipskog arhipelaga, pa je tako najlepši brod na svetu, kako ga je nazvala očarana pevačica, uključio svoje motore i zaplovio dalje.

Nikola Rumenić

Više o ovoj temi pročitajte u novom broju magazina Story koji je u prodaji od 16. marta.

 

makonda-tracker