fanovi u šoku

Ovaj potez je zbunio javnost: Lexington bend u striptiz klubu! (FOTO)

0
Pravo posle svirke momci iz Lexgtona zaputili su se u striptiz baru, ali samo za potrebe snimanja novog spota za pesmu "Ne postoji razlog".
foto: Promo
foto: Promo

Želeli smo da napravimo drugačiji priču od onih koje smo, do sada, radili. Striptiz klub pokazuje neki noćni, sakriveni život, ali to nije osnovna priča. Tema je, kao i uvek ljubav, ali samo na malo specifičniji način. Devojke koje su učestvovale u snimanje su fenomenalne i svaka čast i njima i ekipi E digital, koja je radila na ekranizaciji naše nove pesme ", rekao je Bojan Vasković, frontmen najpopularnijeg domaćeg benda.

foto: Promo

 

Glavna junakinja spota je, svetski top model, Ivana Bataković, koja je krasila naslovnice brojnih magazina ali i najprestižnijeg italijanskog Voga.

 

Čast nam je, što smo imali mogućnost da na ovom projektu sarađujemo sa tako divnom devojkom koja je vrhunski top model." dodao je gitarista Miloš Vuksanović.

foto: Promo

 

Lexington priprema ima još mnogo lepih vesti za publiku, a ona najlepša je da u januaru 2017. godine izlazi njihov novi album pod nazivom "Noć pod zvijezdama".

 

foto: Promo

 

 

makonda-tracker